Ons team

Jeroen van den Broek

Senior Medewerker Crematorium

In juni 1992 ben ik bij Monuta begonnen als uitvaartverzorger in Steenwijk. Daarna heb ik verschillende functies gehad, waaronder in een crematorium en op een begraafplaats. In al die jaren is er veel veranderd binnen de uitvaartzorg. Een ding is echter nog precies hetzelfde; het belang van een goed afscheid. Daaraan lever ik graag mijn bijdrage.

 

Meer over mij

Siny Wilken - d’Haan

Medewerker hospitality

Sinds 2001 werk ik als gastvrouw/serveerster bij Monuta. Daar wij een klein team zijn, ondersteunen wij elkaar bij verschillende werkzaamheden binnen het crematorium. Buitenstaanders zullen het niet altijd begrijpen, maar ik ga met veel plezier naar mijn werk. Mijn passie is om zowel de nabestaanden als de gasten het gevoel te geven echt te gast te zijn.

Meer over mij

Harry Venema

Medewerker uitvaart

De reden dat ik bij crematorium Cereshof werk is, dat de plechtigheden nooit hetzelfde zijn. Je staat helemaal ten dienste van de nabestaanden en daar probeer je zo goed mogelijk invulling aan te geven, maar alles in overleg met de familie. 

Meer over mij

Jan van der Woude

Medewerker uitvaart

Een baan in het crematorium wordt nooit routinewerk. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Inlevingsvermogen is hierbij een belangrijk aspect. Het boeiende aan mijn werk is iets te kunnen betekenen voor de nabestaanden bij het laatste afscheid. Behulpzaam te kunnen zijn bij het uitzoeken van een urn en/of as een sieraad is iets waar ik veel voldoening in vind. Hierbij is een luisterend oor ook heel belangrijk!

Meer over mij

Waarom Crematorium Cereshof?

  • Geheel modern vernieuwd pand
  • 24 uurs rouwkamers
  • Ruime sortering in asbestemmings-mogelijkheden
  • Uitgebreide mogelijkheden wat betreft catering

Werkgebied