Actueel

Een persoonlijk, troostrijk menu: nieuw cateringboek vanaf 1 november 2016

De ontmoeting na de uitvaartplechtigheid is vaak een moment van berusting, waar u elkaar in onze mooie, warme koffiekamer of serre ontmoet en herinneringen deelt. Even bijkomen, met een kopje koffie of thee. Regelmatig hoort daar van oudsher nog een plakje cake bij. Maar ook dit onderdeel van de uitvaart maken wij graag persoonlijk, door u ook andere mogelijkheden te bieden op het gebied van catering. De mogelijkheden vindt u in ons nieuwe cateringboek.

Persoonlijk en betaalbaar afscheid nemen

Afscheid nemen kan op verschillende manieren. U kunt kiezen voor een grootse uitvaart in onze grote aula (125 zitplaatsen en ongeveer 150 staplaatsen) Maar u kunt ook gaan voor een intieme plechtigheid in ons mooie Paviljoen (60 zitplaatsen) midden op de begraafplaats. Wij denken hierover graag met u mee, ook over de kosten. In dit artikel vindt u een aantal tips voor een persoonlijke uitvaart.

Film 'Wie troost mij?'

Wie troost mij? Een ontmoetingsplek voor nabestaanden.

Monuta heeft het online nazorgplaform wietroostmij.nl gelanceerd. Een onderdeel van dit platform is een forum waar nabestaanden troost kunnen vinden bij elkaar. Over het forum is een kort filmpje gemaakt. In dit filmpje zien we Roos, die een paar maanden geleden haar man is verloren en moeite heeft de draad weer op te pakken. Op het forum vindt zij lotgenoten met wie ze haar verhaal deelt.

Film Monuta Charity Fund

Monuta Charity Fund

Hierboven kunt u een film bekijken over het Monuta Charity Fund. Met het Monuta Charity Fund dragen wij graag bij aan initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in de moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare. De film geeft uitleg over het fonds en belicht verschillende projecten die mogelijk zijn gemaakt dankzij een donatie van het MCF. Wellicht brengt de film u op ideeën voor uw eigen organisatie.