Reactie toevoegen

De ontmoeting na de uitvaartplechtigheid is vaak een moment van berusting, waar u elkaar in onze mooie, warme koffiekamer of serre ontmoet en herinneringen deelt. Even bijkomen, met een kopje koffie of thee. Regelmatig hoort daar van oudsher nog een plakje cake bij. Maar ook dit onderdeel van de uitvaart maken wij graag persoonlijk, door u ook andere mogelijkheden te bieden op het gebied van catering. De mogelijkheden vindt u in ons nieuwe cateringboek.

In eten vindt u vaak herinneringen, herinneringen die u samen gedeeld hebt, of aan uw overleden dierbare. At u bijvoorbeeld elke zondag pompoensoep met elkaar? Of snoepte uw overleden dierbare graag een lekkere likeurbonbon bij de koffie? Het kan heel troostend zijn om dan juist dit met alle aanwezigen te nuttigen. Wij geven graag invulling aan uw wensen.

Bespreek uw wensen met ons
In ons nieuwe cateringboek staan alle mogelijkheden voor bij ons veelvoorkomende cateringwensen, maar ook als uw wens niet in dit boek staat, willen wij u graag van dienst zijn. Van zuurkool tot sushi, van een uitgebreide lunch tot een high tea. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren. Er is wellicht meer mogelijk dan u denkt. 

Cateringboek Crematorium Heidehof