Lichte koffiekamer

055 - 5341850 24/7 bereikbaar

Na het afscheid in onze aula kunnen belangstellenden de familie condoleren in de koffiekamer. Hier serveren we drankjes en hapjes die de nabestaanden hebben gekozen. Hoewel het één grote ruimte is, kunnen we deze op verzoek opsplitsen tot twee kleinere koffiekamers. De moderne inrichting van de aula is doorgetrokken naar deze ruimte.

Qua catering kan alles

Onze gastdames kunnen uiteraard koffie en cake serveren bij de koffietafel. Maar we bieden u ook vele andere mogelijkheden. Hield oma bijvoorbeeld van de gevulde koeken van een bepaald merk, dan kunnen we die op verzoek verzorgen. Maar ook luxe arrangementen, tapas, buffetten en een high tea zijn mogelijk. U kunt ook denken aan lokale lekkernijen, zoals krentenwegge. Qua catering kan vrijwel alles.

Speciale hoek voor familie

Het is voor de nabestaanden wel zo prettig om bij elkaar te kunnen zetten. Wanneer zij liever op stoelen zitten, dan hebben we hiervoor een aparte hoek in de koffiekamer. Daarnaast hebben we ook een aantal banken langs de muur staan, als de familie juist liever naast elkaar zit. Welke optie u ook kiest, onze gastdames zorgen ervoor dat belangstellenden de juiste kant op worden gewezen.

Onlangs verzorgden we de uitvaart van een meneer, die gek was op een balletje gehakt van een bepaalde horecagelegenheid. In overleg hebben wij gezorgd voor de gehaktballen, broodjes en drie sauzen. Gasten waren enorm verrast en vonden het ontzettend leuk en lekker. Fijn dat we dat kunnen doen, toch?” – Els van den Brink

Bij mooi weer naar buiten

Als het mooi weer is, dan zetten wij twee deuren naar buiten open. Hier kunnen we statafels neerzetten, zodat belangstellenden kunnen genieten van de frisse lucht en het bijzondere uitzicht.

Wilt u meer weten?

Via onze virtuele rondleiding kunt u alvast onze koffiekamer bekijken. Wij laten u deze ruimte (en de rest van ons crematorium) graag zien. Maakt u een afspraak met een van onze medewerkers. Dan zorgen wij voor voldoende tijd.