Ruime en moderne aula

055 - 5341850 24/7 bereikbaar

Wanneer belangstellenden ons crematorium binnenkomen, bevinden ze zich direct in de ontvangstruimte. Op comfortabele banken kunnen ze hier wachten op het teken van onze gastdames dat ze naar binnen kunnen. Hier is verder ook een garderobe en toilet. Vanuit de ontvangstruimte kunt u meteen doorlopen naar de aula.

Licht en sfeervol

Onze aula is ingericht in de kleuren wit, grijs en zwart, en is voorzien van een mooie houten vloer. Hierdoor ontstaat een sfeervol geheel, waarin iedereen zich prettig kan voelen. Dankzij de mooie glas-in-loodramen aan weerszijden komt er veel licht binnen, zonder dat er inkijk naar binnen of naar buiten is. Het ruimte en lichte gevoel wordt nog eens versterkt door de hoge ramen aan alle zijden.

Ook voor grote groepen

In onze aula kunnen 125 mensen comfortabel zitten op een stoel. Daarnaast kunnen we natuurlijk diverse staanplaatsen realiseren. Wanneer u veel gasten verwacht, kunnen we de ontvangstruimte bij de aula trekken. Zo ontstaat een nog grotere ruimte en is er zelfs plek voor 300 gasten (wel staanplaatsen).

Smaakvol ingerichte aula, familiekamer en koffiekamers.” – anoniem

Vele technologische mogelijkheden

Dankzij een recente verbouwing is onze aula voorzien van vele technologische mogelijkheden. Zo is er een goede geluidsinstallatie en hangt er een groot scherm, zodat u ook beelden kunt laten zien. We kunnen de plechtigheid opnemen op cd en dvd, of het afscheid streamen. Verder staat hier zowel een piano als een orgel. De aula is tevens gezicht voor livemuziek van bijvoorbeeld een koor of muzikant.

Wij laten de aula graag zien

Wilt u onze ruime en moderne aula graag zelf zien? Dat kan. U kunt via onze virtuele rondleiding de aula bekijken. Maar u bent ook natuurlijk van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding met een van onze medewerkers. Wanneer u een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat wij voldoende tijd voor u vrijmaken.