Uitvaartmuziek en beeld

055 - 5341850 24/7 bereikbaar

Muziek is vaak heel belangrijk voor de sfeer tijdens de plechtigheid. Daarom beschikt de aula van Crematorium Heidehof over een professionele geluidsinstallatie. U kunt gebruikmaken van uw eigen of onze uitgebreide muziekcollectie. Ook livemuziek is in onze aula mogelijk.

Onze eigen collectie

U kunt onze eigen collectie bekijken via ons Muziekboek. Hier kunt u nummers opzoeken en een stukje ervan beluisteren. U kunt uw keuzes online doorgeven. Wilt u graag muziek laten horen die niet in onze collectie zit? Neem dan contact op en wij helpen u verder.

Livemuziek is ook mogelijk

In onze aula staan een orgel en piano, die gebruikt mogen worden bij een plechtigheid. Wilt u tijdens de plechtigheid live andere instrumenten laten horen? Dat kan ook. U kunt natuurlijk ook een koor of muzikant laten optreden. Er is heel veel mogelijk en we bespreken dit graag met u.

Op 2 januari hadden we bij u op de Heidehof een crematie. Naast dat het een mooie en goed georganiseerde dienst was, was ik ook aangenaam verrast door de prachtig klinkende geluidsinstallatie. Hier is blijkbaar goed over nagedacht. Muziek wordt bij u weergegeven zoals dat hoort: glaszuiver, in balans en het juiste volume. Complimenten dus!” – Wouter van der Moolen

Wij hebben een groot scherm

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Daarom willen nabestaanden vaak beeldmateriaal laten zien tijdens een plechtigheid. Die beelden ondersteunen de verhalen die verteld worden.

Uitvaart opnemen

In onze aula hangen camera’s. Wanneer u dit wilt, kunnen wij de plechtigheid opnemen op cd of usb-stick. U kunt de plechtigheid dan op ieder gewenst moment terugkijken of – luisteren. Zie ook ons protocol beeld- en geluidopnamen uitvaartplechtigheden. 

Uitvaart streamen

Is het niet voor iedereen mogelijk om naar ons crematorium te komen? Of zit een deel van de familie in het buitenland? Dan kunnen wij de plechtigheid ook streamen (live op internet zetten). U krijgt dan inlogcodes van ons, die u kunt geven aan familie, vrienden en belangstellenden. Bekijk hier de handleiding voor het samenstellen van de plechtigheid.

Wij staan voor u klaar

Laat de techniek u even in de steek? Lukt het niet om de juiste muziek of beelden door te geven? Dan helpen wij u graag, bijvoorbeeld met het testen van de muziek of de presentatie. Neemt u gerust contact met ons team op.