Ons team

Anita Rolink

Medewerker hospitality

Na jaren als docente (zwangerschaps)yoga, mag ik mezelf nu gastvrouw op Heidehof noemen. Het is mooi en eervol om deze kant van het leven te bedienen. Ik vind het fijn om contact  te maken, mensen te begeleiden. Dat geeft mij een warm gevoel. Het is fijn om ieder zich welkom te laten voelen, een rustpunt zijn. Een kopje koffie serveren lijkt zo’n simpel gebaar, maar heeft een groot effect. Het is een echt troostmoment!

Meer over mij

Mandy Ellenbroek

Adviesmedewerker

Ik vind mijn werk heel erg dankbaar. Wanneer familie de as komt ophalen van hun dierbare, is dit vaak een moeilijk en emotioneel moment waar ze enorm tegenop zien. Ik stel de familie op hun gemak, we praten over de overledene en er komen vaak mooie en bijzondere verhalen op tafel. Samen zoeken we een mooie urn of een sieraad uit of de familie besluit om de as uit te strooien. Ik respecteer elke keuze, want iedereen verwerkt op zijn eigen manier.

Meer over mij

Marcel van Zeist

Medewerker uitvaart

Ik ben sinds april 2004 werkzaam bij crematorium Heidehof als algemeen assistent. Een van mijn hoofdtaken is het uitvoeren van de administratie van het crematorium. Ik zet de gegevens van de overledene in het computersysteem. Ook draai ik facturen uit voor plechtigheden of de huur van een nis in het columbarium. Verder zorg ik voor ontvangstbewijzen voor de uitgifte van een asbus of strooikoker.

Meer over mij

Roel Rouwenhorst

Medewerker uitvaart

Sinds 4 jaar ben ik werkzaam bij Monuta in een hele veelzijdige functie. Een aantal van mijn taken zijn: het begeleiden van mensen die zullen komen te overlijden en graag willen weten hoe een crematorium eruitziet. Ik ben er altijd om de rouwstoet te verwelkomen en zorg ervoor dat de aula er netjes uitziet. Verder zorg ik voor de audio- en videofragmenten tijdens de uitvaartplechtigheid en begeleid ik de naasten bij het uitstrooien van de as. Mijn streven is met uiterste precisie mijn taken uit te voeren om bij te dragen aan een waardevolle laatste herinnering voor de nabestaanden.

Meer over mij

Paul Zents

Medewerker uitvaart

Toen ik acht jaar geleden aan mijn familie en vrienden vertelde dat ik in een crematorium ging werken, kreeg ik een aantal goed bedoelde maar bezorgde reacties. “Zou je dat wel doen? Elke dag in een omgeving werken met emotie en verdriet.” Toch dacht ik daar anders over. Ik ben nuchter en sta positief in het leven. De dood hoort nu eenmaal bij het leven. En het verlies van een dierbare haalt ook de leuke momenten en de goede herinneringen aan iemand naar boven.

Meer over mij

Roelien Markus

Medewerker hospitality

Sinds mei 2013 ben ik werkzaam bij crematorium Heidehof. Na vele jaren in de horeca gewerkt te hebben, wilde ik graag wat anders gaan doen. Met de ervaring die ik toen heb opgedaan, heb ik een groot empathisch vermogen ontwikkeld. Ik voel me betrokken bij de families en probeer rust en structuur te bieden tijdens een afscheidsplechtigheid.

Meer over mij

Els van den Brink

Senior Medewerker Crematorium

In de afgelopen tien jaar ben ik uitvaartverzorgster geweest in de regio Apeldoorn. Na ruim 1000 uitvaarten te hebben begeleid, maakte ik in 2016 de overstap naar crematorium Heidehof. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en ik mag aan een mooi team van zeer betrokken mensen leiding geven.

Meer over mij

Yvonne van Zandwijk

Medewerker hospitality

Ik werk vanaf 2001 als gastvrouw bij crematorium Heidehof en woon in Apeldoorn. Na het overlijden van mijn man had ik het gevoel iets te gaan doen in de uitvaartzorg. Ik werk hier met veel plezier en hoop het nog lang te mogen doen.

 

 

Meer over mij

Jacqueline Kamp

Medewerker hospitality

Ik werk sinds 15 oktober 2002 bij crematorium Heidehof als interieurverzorgster en “manusje van alles”. Elke morgen om 7.30 uur open ik het gebouw en start ik met mijn werkzaamheden. Bij drukte val ik in waar nodig: koffie schenken, keukenwerkzaamheden of de telefoon opnemen. En ik ben er voor de familie als dit nodig is. Ik doe mijn werk met heel veel plezier en heb hele fijne collega’s!

Meer over mij

Waarom Crematorium Heidehof?

  • Centrale ligging
  • Mooie bosrijke omgeving
  • Plechtigheid met een persoonlijk karakter
  • Veel mogelijkheden op gebied van catering
  • Vriendelijke medewerkers

Werkgebied