Muziek en beeld

079 - 3229311 24/7 bereikbaar

De sfeer tijdens de plechtigheid wordt vaak bepaald door de muziek. Crematorium Meerbloemhof heeft een professionele geluidsinstallatie om de muziek goed te kunnen verzorgen.

Voor de muziek kunt u uw eigen collectie gebruiken of kiezen uit onze uitgebreide muziekcollectie. Bekijk het Muziekboek Crematorium Meerbloemhof om onze collectie in te zien. U kunt in dit digitale muziekboek nummers opzoeken en een stukje ervan beluisteren. Uw muziekwensen kunt u via internet aan ons doorgeven, ook muziek uit uw eigen collectie. Gebruik hiervoor de zelfde link en ga naar het tabblad ‘Muziekkeuze doorgeven’. Nadat u de muziek heeft doorgegeven ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Daarin vindt u ook inlogcodes zodat u eventueel nog wijzigingen kunt doorgeven. Het is dus niet nodig dat u cd’s bij ons komt brengen.. Uw muziekwensen kunt u aan ons doorgeven, ook muziek uit uw eigen collectie. Bekijk ook de handleiding voor het doorgeven van muziek via internet.

Wilt u een muziekstuk laten horen wat niet in onze collectie zit en u heeft het zelf ook niet in uw bezit? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u daarmee ​kunnen helpen.

Beeld

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Via onze lcd-schermen kunt u tijdens de plechtigheid foto’s laten zien die vertellen over het leven van de overledene. Het is noodzakelijk dat de muziek en foto’s de dag vóór de plechtigheid door ons worden getest. Materiaal dat op de dag zelf wordt aangeleverd kan helaas niet worden gebruikt. Het is belangrijk dat deze in ieder geval 24 uur vóór de plechtigheid bij ons worden aangeleverd per e-mail.

Geluidsopname, beeldopname, uitzending via internet

Van de plechtigheid wordt altijd een geluidsopname gemaakt. Het is ook mogelijk een dynamische beeldopname van de plechtigheid te maken. Voor familieleden in het buitenland of belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn naar het crematorium te komen, kan de plechtigheid via internet (streaming) worden bekeken. Hiervoor ontvangt de familie inlogcodes die zij zelf kunnen doorgeven aan de familie en belangstellenden.

Top 10 in Zoetermeer

In Crematorium Meerbloemhof zijn dit de tien meest aangevraagde nummers:

  1. Time to say goodbye/Con te partiro
  2. Ave Maria
  3. Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij
  4. My way
  5. Breng me naar het water – Marco Borsato
  6. We’ll meet again – Vera Lynn
  7. Afscheid nemen bestaat niet – Marco Borsato
  8. Tears in heaven – Eric Clapton
  9. Stay with me till the morning – Vicky Brown
  10. Een liedje voor als ik – Robert Long