Uitvaartverzorgers

Patrick Goudswaard

Medewerker uitvaart

Vanaf de opening in 2006 ben ik werkzaam bij Crematorium Meerbloemhof. Na 23 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, ben ik gaan werken in de uitvaart. Een beslissing waar ik nooit spijt van heb gehad, omdat ik iedere dag de gelegenheid krijg nabestaanden bij te staan bij het vormgeven en ondersteunen van een uitvaartplechtigheid of bij het uitzoeken van een passende asbestemming.

Meer over mij

Bea Olijhoek

Medewerker administratie

Al vanaf de opening in 2006 ben ik met veel plezier werkzaam in crematorium Meerbloemhof. Dagelijks verzorg ik de administratie van het crematorium en de begraafplaatsen in Zoetermeer. Daarnaast heb ik veel contact met nabestaanden en leveranciers. Samen met mijn collega’s streef ik er naar om onze dienstverlening volledig af te stemmen op de wensen van de familie. Als nabestaanden daarna met een goed gevoel terug kunnen kijken op de uitvaart, dan ben ik zeer tevreden.   

Meer over mij

Frank van Veen

Medewerker uitvaart

Mijn werk in het uitvaartwezen begon in 1995 als uitvaartleider bij Monuta Innemee te Den Haag. Daar heb ik vele jaren nabestaanden begeleid bij een uitvaart. Vanaf het prille begin in oktober 2006 ben ik werkzaam bij crematorium Meerbloemhof.

Meer over mij

Petra de Kuijf

Medewerker uitvaart

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Crematorium Meerbloemhof. Ik ben begonnen als koffiedame en per 2013 ben ik ook algemeen assistent. Ik vind het erg fijn om de mensen bij te staan bij wat voor hen het laatste stukje is voor een mooie uitvaart. En mede doordat ik werkzaam ben in een klein team maakt dat we samen hiervoor zorg dragen. Als ik had geweten hoeveel voldoening dit werk mij geeft, dan had ik jaren eerder deze keus gemaakt.

Meer over mij

Waarom Crematorium Meerbloemhof?

  • Unieke sfeerbeleving met beeld en geluid
  • Ruime aula en koffiekamer
  • Voldoende tijd om afscheid te nemen zoals u dat wenst
  • Veel mogelijkheden voor asbestemming
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden

Werkgebied