Actueel

Verbouwing Crematorium Noorderveld

Op dinsdag 6 juni jl. is de verbouwing van crematorium Noorderveld gestart. De verbouwing aan het crematorium duurt tot en met donderdag 13 juli. Tijdens de verbouwing zullen de buitenzijde, de belangstellende ruimte, de koffiekamer volledig worden gemoderniseerd. Een deel van de koffieruimte kan straks gebruikt worden voor een informele afscheidsdienst. Daarnaast komt er een kleine aula voor een intiem afscheid voor maximaal 20 personen.

Kerstboom bij Crematorium Noorderveld

Dit jaar gedenken we onze overledene dierbare(n); wij plaatsen drie kerstbomen op Crematorium Noorderveld.

De bomen vindt u voor de entree van Crematorium Noorderveld. U kunt een kerstbal in de boom hangen en als u wilt een persoonlijke boodschap erop zetten. De kerstballen vindt u onder de boom.

De drie kerstbomen worden geplaatst op 7 december en weer verwijderd op 5 januari.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons via telefoonnummer (030) 604 42 35, we helpen u graag.

Film 'Wie troost mij?'

Wie troost mij? Een ontmoetingsplek voor nabestaanden.

Monuta heeft het online nazorgplaform wietroostmij.nl gelanceerd. Een onderdeel van dit platform is een forum waar nabestaanden troost kunnen vinden bij elkaar. Over het forum is een kort filmpje gemaakt. In dit filmpje zien we Roos, die een paar maanden geleden haar man is verloren en moeite heeft de draad weer op te pakken. Op het forum vindt zij lotgenoten met wie ze haar verhaal deelt.

Film Monuta Charity Fund

Monuta Charity Fund

Hierboven kunt u een film bekijken over het Monuta Charity Fund. Met het Monuta Charity Fund dragen wij graag bij aan initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in de moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare. De film geeft uitleg over het fonds en belicht verschillende projecten die mogelijk zijn gemaakt dankzij een donatie van het MCF. Wellicht brengt de film u op ideeën voor uw eigen organisatie.