Licht op Noorderveld

Op vrijdag 9 november wordt van 19.00 tot 20.30 uur voor de vierde keer Licht op Noorderveld gehouden. Begraafplaats Noorderveld in Nieuwegein wordt op deze avond met fakkels en vuurschalen verlicht. Bezoekers kunnen er rondlopen, stil zijn, tot bezinning komen en luisteren naar muziek.

 

Voor wie is de avond bedoeld?

De avond is er voor iedereen: jong en oud en ongeacht geloof of levensbeschouwing. Dus ook voor nabestaanden van wie de dierbaren elders gecremeerd of begraven zijn. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen en er is geen aanmelding nodig.

 

Programma

Elk jaar verzorgen diverse artiesten op deze avond een speciaal optreden. Ingetogen, betoverd en soms meerstemmig zijn de kenmerken van deze editie. Meer informatie over het programma vindt u vanaf 15 oktober op www.nieuwegein.nl/lichtopnoorderveld en de facebookpagina Licht op Noorderveld

 

Organisatie

De avond wordt georganiseerd door de gemeente Nieuwegein in samenwerking met crematorium en uitvaartcentrum Noorderveld, rouwgroep Nieuwegein en wordt financieel ondersteund door Monuta Bas Poelstra, Monuta Rappel, Barbara Uitvaartverzorging, Martin Hendricks Uitvaartverzorging, Yarden & van Oostrum Uitvaartzorg en PCB Uitvaartzorg.

 

Vragen

Heeft u vragen over deze avond dan kunt u contact opnemen via j.deckers@nieuwegein.nl.