Verbouwing Crematorium Noorderveld

Op dinsdag 6 juni jl. is de verbouwing van crematorium Noorderveld gestart. De verbouwing aan het crematorium duurt tot en met donderdag 13 juli. Tijdens de verbouwing zullen de buitenzijde, de belangstellende ruimte, de koffiekamer volledig worden gemoderniseerd. Een deel van de koffieruimte kan straks gebruikt worden voor een informele afscheidsdienst. Daarnaast komt er een kleine aula voor een intiem afscheid voor maximaal 20 personen.

Groot onderhoud aan de oven
Dinsdag 6 juni tot en met zaterdag 17 juni ondergaat onze oven een groot onderhoud. Gedurende deze dagen zijn er geen crematies mogelijk.

Alternatief voor afscheidsdiensten
Tijdens de gehele verbouwing zijn de aula, koffiekamer en koeling niet toegankelijk. Als tijdelijk alternatief voor het houden van afscheidsdiensten bieden wij u het pand Monuta Nijenheim aan de Kroostweg 33 te Zeist aan. Monuta Nijenheim biedt ruimte aan 80 personen en beschikt over een Grand Café. Het overbrengen van de overledene voor de crematie op Noorderveld wordt door ons kosteloos geregeld. Voor de tarieven kunt u de prijslijst aanhouden van crematorium Noorderveld.
Voor het vastleggen van een uitvaartplechtigheid kunt u contact opnemen met de medewerkers van het Bedrijfsbureau via telefoonnummer 030 – 695 14 44.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op 030 - 604 42 35. Ook volgt u op www.crematoriumnoorderveld.nl het verloop van de verbouwing.