Muziek en beeld

030 - 604 42 35 24/7 bereikbaar

De sfeer tijdens de plechtigheid wordt vaak bepaald door de muziek. Crematorium Noorderveld heeft een professionele geluidsinstallatie om de muziek goed te kunnen verzorgen. Voor de muziek kunt u uw eigen collectie gebruiken of kiezen uit onze uitgebreide muziekcollectie.

Als de plechtigheid op een maandag is, dan kunt u de muziek en foto’s doorgeven tot vrijdag 12.00 uur. Wilt u een muziekstuk laten horen wat niet in onze collectie zit en u heeft het zelf ook niet in uw bezit? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u daarmee ​kunnen helpen.

U kunt onder andere kiezen uit ons muziekboek, staat uw keuze er niet tussen, vraag dit even bij ons na. Wij kunnen wellicht nog op een andere manier nog aan de muziek komen.  

Geluidsopname, beeldopname, uitzending via internet

Van de plechtigheid kan een geluidsopname worden gemaakt. De familie krijgt deze op cd. Het is ook mogelijk een dynamische beeldopname van de plechtigheid te maken.

De beeldopname wordt op USB aan de familie meegegeven. Voor familieleden in het buitenland of belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn naar het crematorium te komen kan de plechtigheid via een livestream worden bekeken. Hiervoor ontvangt de familie inlogcodes die zij zelf kunnen doorgeven aan de familie en belangstellenden.

Inlog