Muziek en beeld

030 - 604 42 35 24/7 bereikbaar

De sfeer tijdens de plechtigheid wordt vaak bepaald door de muziek. Crematorium Noorderveld heeft een professionele geluidsinstallatie om de muziek goed te kunnen verzorgen. Voor de muziek kunt u uw eigen collectie gebruiken of kiezen uit onze uitgebreide muziekcollectie.

Bekijk Muziekboek Crematorium Noorderveld om onze collectie in te zien. U kunt in dit digitale muziekboek nummers opzoeken en een stukje ervan beluisteren.

Uw muziekwensen kunt u via internet aan ons doorgeven, ook muziek uit uw eigen collectie. Gebruik hiervoor de zelfde link en ga naar het tabblad ‘Muziekkeuze doorgeven’. Nadat u de muziek heeft doorgegeven ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Daarin vindt u ook inlogcodes zodat u eventueel nog wijzigingen kunt doorgeven. Het is dus niet nodig dat u cd’s bij ons komt brengen.

Als de plechtigheid op een maandag is, dan kunt u de muziek en foto’s doorgeven tot vrijdag 17.00 uur. Wilt u een muziekstuk laten horen wat niet in onze collectie zit en u heeft het zelf ook niet in uw bezit? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u daarmee ​kunnen helpen.

Bekijk ook de handleiding voor het doorgeven van muziek via internet.

Beeld

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Via onze lcd-schermen kunt u tijdens de plechtigheid foto’s laten zien die vertellen over het leven van de overledene. U kunt digitale foto’s op de zelfde manier doorgeven als de muziek. Nadat u muziek aan ons heeft doorgegeven ontvangt u inlogcodes. Wanneer u dan weer inlogt heeft u de mogelijkheid bij elk muziekstuk zes foto’s te uploaden. Ook kunt u een foto doorgeven die tussen de muziekstukken wordt getoond. Het is noodzakelijk dat de muziek en foto’s de dag vóór de plechtigheid door ons worden getest. Materiaal dat op de dag zelf wordt aangeleverd kan helaas niet worden gebruikt.

Geluidsopname, beeldopname, uitzending via internet

Van de plechtigheid kan een geluidsopname worden gemaakt. De familie krijgt deze op cd. Het is ook mogelijk een dynamische beeldopname van de plechtigheid te maken.

De beeldopname wordt op dvd aan de familie meegegeven. Voor familieleden in het buitenland of belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn naar het crematorium te komen kan de plechtigheid via internet (streaming) worden bekeken. Hiervoor ontvangt de familie inlogcodes die zij zelf kunnen doorgeven aan de familie en belangstellenden.