Verbouwing crematorium Schifferheide

Op donderdag 14 september start de langverwachte verbouwing van crematorium Schifferheide. De verbouwing duurt tot en met 24 november 2017. 

Opbaringen, uitvaartplechtigheden, koffietafels

Gedurende de bouwperiode is het niet mogelijk om opbaringen, uitvaartplechtigheden of koffietafels op Schifferheide te organiseren, daarom wijken we voor de uitvaartplechtigheden uit naar het Hof van Gaia. In het auditorium beschikken we over 250 zitplaatsen, muziek, geluid en beeld. De diensten zijn gelijk aan die van het crematorium Schifferheide. 

Tom Mulder, Zeger Groenendijk en Helma Lutke Schipholt ontvangen de bezoekers en begeleiden de uitvaartplechtigheid samen met de uitvaartverzorger.

Mogelijkheden koffietafel

Het is mogelijk om aansluitende in het Hof van Gaia de koffietafel te houden. De zaal Terra geeft ruimte voor 60 personen om een zittende koffietafel te houden. Er is uitbreiding mogelijk tot 100 personen. 60 personen kunnen zitten en 40 kunnen staan. De capaciteit is vergelijkbaar met het crematorium Schifferheide. Het aanbod van onze koffietafel blijft gelijk. De beschikbare tijd per dienst wordt uitgebreid van anderhalf naar twee uur. 

De diensten worden dan als volgt aanboden    

Van 10.00 – 12.00 uur, eventueel met koffietafel

Van 13.00 – 15.00 uur, eventueel met koffietafel

Van 16.00 – 18.00 uur, eventueel met koffietafel

Het blijft mogelijk om per half uur te verlengen.

Na de dienst, in het Hof van Gaia, zorgen wij ervoor dat de overledene in een rouwauto naar crematorium Schifferheide wordt gebracht waar de crematie kan plaatsvinden.

Aafsjiedshoes Landgraaf

Voor de opbaringen maken we gebruik van ons Aafsjiedshoes Landgraaf aan het Stationsplein 67 in Landgraaf.

De rouwbezoektijden van Aafsjiedshoes Landgraaf

Van 17.30 tot 18.15 uur

Van 18.45 tot 19.30 uur 

Van 20.00 tot 20.45 uur 

Onze dienstverlening

Technische crematies en begraven op Schifferheide blijven gedurende de hele verbouwingsperiode mogelijk. Ook blijven we adviesgesprekken geven rondom asbestemmingen en kunt u de as ophalen of verstrooien op onze begraafplaats.

Onze tarieven blijven ongewijzigd gedurende deze periode en de facturering blijft via Monuta lopen. 

Vragen?

Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. We helpen u graag verder.