Beeld en geluid

0115 - 615400 24/7 bereikbaar

Muziek kan een mooie toevoeging zijn aan sfeer van de plechtigheid U kunt een keuze maken uit onze uitgebreide muziekcollectie of gebruikmaken van uw eigen cd's. Als u kiest voor uw eigen cd's ontvangen wij deze graag uiterlijk 24 uur voor de plechtigheid.

 

U kunt ook gebruikmaken van de vleugel die in de aula staat. Of misschien geeft u de voorkeur aan een muzikale omlijsting door een koor of een muziekensemble, dat is vanzelfsprekend ook mogelijk. Vraag uw uitvaartverzorger naar de mogelijkheden. 

 

Steeds vaker zien wij dat families een presentatie maken over het leven van de overledene. U kunt een presentatie op uw eigen laptop via onze beamer laten zien. Wij verzoeken u dan wel van tevoren contact met ons op te nemen. 

 

Heeft u familie of vrienden die in het buitenland wonen of bijvoorbeeld vanwege ziekte niet naar de uitvaart kunnen komen? Dan is het mogelijk om de plechtigheid via internet te volgen. Dit werkt heel eenvoudig en op deze manier kunnen familieleden, vrienden op hetzelfde moment ‘aanwezig' zijn bij de plechtigheid. Er kan ook gekozen worden voor een DVD- of CD-opname.