Actueel

Tweede editie Warm Winterlichtavond

Donderdag 23 november was de tweede editie van onze herdenkingsavond Warm Winterlicht. Wat was het een bijzondere, warme en ontroerende avond.

Samen met alle 160 aanwezigen, jong en oud, hebben wij onze dierbaren herdacht. De begraafplaats was mooi verlicht en de klokken luidden tijdens het ontsteken van enkele kaarsen. De avond werd muzikaal ondersteund door Musica Rosa en er werden gedichten voorgedragen door Jan van der Meer.

Omdat het zo'n bijzondere avond was, denken wij al zeker na over een derde editie van onze Warm Winterlichtavond.

Film 'Wie troost mij?'

Wie troost mij? Een ontmoetingsplek voor nabestaanden.

Monuta heeft het online nazorgplaform wietroostmij.nl gelanceerd. Een onderdeel van dit platform is een forum waar nabestaanden troost kunnen vinden bij elkaar. Over het forum is een kort filmpje gemaakt. In dit filmpje zien we Roos, die een paar maanden geleden haar man is verloren en moeite heeft de draad weer op te pakken. Op het forum vindt zij lotgenoten met wie ze haar verhaal deelt.

Film Monuta Charity Fund

Monuta Charity Fund

Hierboven kunt u een film bekijken over het Monuta Charity Fund. Met het Monuta Charity Fund dragen wij graag bij aan initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in de moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare. De film geeft uitleg over het fonds en belicht verschillende projecten die mogelijk zijn gemaakt dankzij een donatie van het MCF. Wellicht brengt de film u op ideeën voor uw eigen organisatie.