Warm Winterlichtavond bij crematorium Wâldhôf

Op donderdag 22 november wordt voor de derde keer een Warm Winterlichtavond georganiseerd. Iedereen, van jong tot oud, is om 19.00 uur van harte welkom om zijn of haar overleden dierbare te gedenken op de algemene begraafplaats Wâldhôf aan de Rydwei 3 in Opeinde. 

Verlies delen 

Voor nabestaanden kan het fijn zijn om hun overleden dierbaren te herdenken, of het verlies nu recent was of al langer geleden. Daarom organiseren we de Warm Winterlichtavond. Nabestaanden putten troost uit het contact met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt. Tijdens de avond is er dan ook voldoende gelegenheid om met elkaar te praten en ervaringen te delen.

In de dagen voor Kerst

Het is niet voor niets dat de Warm Winterlichtavond in november plaatsvindt. De laatste maanden van het jaar zijn echt een periode van samenzijn en herinneren. Zeker de feestdagen zijn dé periode bij uitstek om overleden dierbaren te herdenken. Met deze avond bieden wij iedereen de gelegenheid om dit op positieve wijze samen met ons te doen.

Sfeervolle verlichting

Een deel van de begraafplaats wordt sfeervol verlicht en er zijn verschillende warmte- en belevingsplekken ingericht. Naast de sfeervolle verlichting wordt de avond muzikaal ondersteund door Musica Rosa. Tot slot kunnen belangstellenden luisteren naar gedichten die worden voorgedragen door Jan van der Meer. 

Neem een zaklantaarn mee

De begraafplaats is gedeeltelijk verlicht. Wie een graf wil bezoeken, doet er daarom goed aan om een zaklantaarn mee te nemen.

Aanmelden en meer informatie

Online aanmelden kan per mail via waldhof@monuta.nl of bel naar crematorium Wâldhôf op 0512 - 366360 (op werkdagen tussen 08.00 en 17.00).