Catering

0512 - 366360 24/7 bereikbaar

Een goed glas wijn met een bitterbal, het wordt bijna net zo gewoon als koffie met cake. We zien steeds vaker dat mensen graag willen dat familie en vrienden samen het glas heffen na de uitvaart.

 

Crematorium Wâldhôf biedt u vele mogelijkheden op het gebied van catering. U kunt ook kiezen voor koffie met een gevulde koek, maar ook voor een uitgebreide koffietafel met soep en broodjes. Traditioneel is bijvoorbeeld koffie met een suikerkrakeling oforanjekoek met slagroom cq. creme. Of een glas bier met bittergarnituur, tapas, een salade buffet. In overleg is er heel veel mogelijk.

 

In het kader van de wet op de allergenen en HACCP regelgeving is het vanaf 1 november 2014 niet meer toe gestaan om eigen gemaakte en/of zelf mee gebrachte etenswaren aan te bieden en of uit te serveren in crematorium en uitvaartcentrum Wâldhôf. Om toch iets persoonlijks te kunnen aanbieden willen wij graag met u mee denken hoe dit dan te doen, neem ook hiervoor contact met ons op, zodat we een oplossing kunnen bedenken.

 

Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Bekijk ook onze brochure over catering.