Muziek en beeld

0512 - 366360 24/7 bereikbaar

De sfeer tijdens de plechtigheid wordt vaak bepaald door de muziek. Crematorium Wâldhôf heeft een professionele geluidsinstallatie om de muziek goed te kunnen verzorgen. Voor de muziek kunt u uw eigen collectie gebruiken of kiezen uit onze uitgebreide muziekcollectie.

Muziekboek

Bekijk Muziekboek Crematorium Wâldhôf  om onze collectie in te zien. U kunt in dit digitale muziekboek nummers opzoeken en een stukje ervan beluisteren.

Uw muziekwensen kunt u via internet aan ons doorgeven, ook muziek uit uw eigen collectie. Gebruik hiervoor de zelfde link en ga naar het tabblad ‘Muziekkeuze doorgeven’. Nadat u de muziek heeft doorgegeven ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Daarin vindt u ook inlogcodes zodat u eventueel nog wijzigingen kunt doorgeven. Het is dus niet nodig dat u cd’s bij ons komt brengen.

 

Als de plechtigheid op een maandag is, dan kunt u de muziek en foto’s doorgeven tot zondag 12.00 uur. Wilt u een muziekstuk laten horen wat niet in onze collectie zit en u heeft het zelf ook niet in uw bezit? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u daarmee ​kunnen helpen.

Beeld

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Via onze TV schermen kunt u tijdens de plechtigheid foto’s laten zien die vertellen over het leven van de overledene. U kunt digitale foto’s op de zelfde manier doorgeven als de muziek, of via een powerpoint presentatie. Nadat u muziek aan ons heeft doorgegeven ontvangt u inlogcodes. Wanneer u dan weer inlogt heeft u de mogelijkheid bij elk muziekstuk twaalf foto’s te uploaden. Ook kunt u een vaste foto doorgeven die tussen de muziekstukken wordt getoond. Het is noodzakelijk dat de muziek en foto’s de dag vóór de plechtigheid door ons worden getest. Materiaal dat op de dag zelf wordt aangeleverd kan helaas niet worden gebruikt.

Geluidsopname, beeldopname.

Van de plechtigheid wordt altijd een geluidsopname gemaakt. De familie kan deze opname tegen een vergoeding verkrijgen op CD of USB-stick. Het is ook mogelijk een dynamische beeldopname van de plechtigheid te maken.

De beeldopname kan ook tegen een vergoeding op een USB stick aan de familie worden meegegeven.