Muziek en beeld

0512 - 366360 24/7 bereikbaar

De sfeer tijdens de plechtigheid wordt vaak bepaald door de muziek. Crematorium Wâldhôf heeft een professionele geluidsinstallatie om de muziek goed te kunnen verzorgen. Voor de muziek kunt u uw eigen collectie gebruiken of kiezen uit onze uitgebreide muziekcollectie.

Beeld

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Via onze TV schermen kunt u tijdens de plechtigheid foto’s laten zien die vertellen over het leven van de overledene. U kunt digitale foto’s op de zelfde manier doorgeven als de muziek, of via een powerpoint presentatie. Nadat u muziek aan ons heeft doorgegeven ontvangt u inlogcodes. Wanneer u dan weer inlogt heeft u de mogelijkheid bij elk muziekstuk twaalf foto’s te uploaden. Ook kunt u een vaste foto doorgeven die tussen de muziekstukken wordt getoond. Het is noodzakelijk dat de muziek en foto’s de dag vóór de plechtigheid door ons worden getest. Materiaal dat op de dag zelf wordt aangeleverd kan helaas niet worden gebruikt.

Geluidsopname, beeldopname.

Van de plechtigheid wordt altijd een geluidsopname gemaakt. De familie kan deze opname tegen een vergoeding verkrijgen op CD of USB-stick. Het is ook mogelijk een dynamische beeldopname van de plechtigheid te maken.

De beeldopname kan ook tegen een vergoeding op een USB stick aan de familie worden meegegeven.