Binnen ons crematorium is iedere dag anders. Iedere familie is anders, en ook iedere uitvaart. Met een enthousiast team mag ik elke dag een bijdrage leveren aan het vorm geven van een laatste afscheid, een herinnering. Een dankbaar mooi beroep.

In 2006 kwam ik te werken in de uitvaartbranche van Monuta en sinds januari 2017 ben ik locatiemanager van Wâldhôf.  Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en samen met mijn team zetten wij ons in om nabestaanden te begeleiden. Dit doen wij door gastvrijheid, goed naar ze te luisteren en om de uitvaart mooi en respectvol te laten verlopen.  Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en ik mag aan een mooi professioneel team van zeer betrokken mensen leiding geven.

Herinnering aan een mooie plechtigheid

​Belangrijk is het voor mij dat een ieder die gebruik maakt van onze locatie na afloop kan zeggen dat, ondanks het vaak intense verdriet, de locatie, plechtigheid en eventuele catering helemaal naar wens zijn geweest. Dat ze zich thuis en welkom voelden voelden bij ons.