Ons team gastdames bestaat uit vijf enthousiaste dames. Wij, Ria en Gerdienke, maken daar met plezier deel van uit.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontvangen van de familie van de overledene in de familiekamer. De familie kan daar in alle rust nog een consumptie gebruiken en zich voorbereiden op de moeilijke gebeurtenis. Terwijl de familie in de familiekamer verblijft verwelkomen wij de belangstellenden in de ontvangsthal en wij helpen de belangstellenden om zich zoveel mogelijk op hun gemak te voelen.

Ondertussen worden in de koffiekamer de consumpties bereid. Na afloop van de dienst ontvangen wij de familie en belangstellende in onze mooie koffiekamer. Familie en belangstellenden kunnen daar samen nog napraten.

Een uitvaart kan helemaal naar uw wensen worden geregeld. Wij kunnen elke gewenste consumptie aanbieden in de koffiekamer. Van koffie, thee en fris tot bier en sterke drank, bitterballen en allerlei soorten broodjes, suikerbrood of een compleet buffet, alles is mogelijk.

Na afloop begeleiden wij belangstellenden en familie op weg naar de uitgang en bieden daar waar nodig een arm of schouder.

De basis is dat wij de familie en belangstellenden vanaf de binnenkomst tot het vertrek op een prettige manier begeleiden. Wij zijn er voor de mensen en proberen een verdrietige gebeurtenis zo goed mogelijk te laten verlopen zodat mensen er later toch met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Wij staan graag voor u klaar.

Mede namens ons team, Ria Stomphorst en Gerdienke Braaksma.