Recensies

Uitstekende begeleiding

Een meer dan uitstekende begeleiding gekregen van Barry de Haas. Een vakbekwaam en meedenkend iemand. Bijzonder prettig in de omgang.

Weer fantastisch geregeld

In amper 18 maanden moest ik voor de derde keer een uitvaart regelen. In 2015 zijn mijn beide ouders overleden. In augustus 2016 is mijn schoonmoeder overleden. De uitvaarten in 2015 waren geleid door Barry de Haas. De keuze voor de uitvaart in 2016 was makkelijk, wederom Barry de Haas. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, geen moeite is te veel. In die moeilijke tijden is het bijzonder prettig dat je goed wordt ondersteund door een vakbekwaam en een prettig iemand. Het gebruik van het afscheidscentrum "De Swaen" te Limmen is ook zeer goed bevallen. Een goede sfeer, als je wilt met voldoende privacy, goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en een concurrerende prijs. Een aanrader.

Super goed geholpen en bijgestaan

super goed geholpen en bijgestaan. over alles werd meegedacht en naar een oplossing gezocht

Open communicatie

Wij hebben met de heer B.(monuta)de Haas te maken gehad. Kenmerkend is van het begin tot het einde de open communicatie geweest alsmede de zorgvuldige afhandeling van de uitvaart. Onze wensen zijn gehoord en gehonoreerd met alle medewerking van hem en een collega. Hij is steeds duidelijk geweest en daarin op een prettige manier sturend.

Meedenken en respect

Prettig geholpen door Barry de Haas. In meedenken, respect snelle en correcte service

Wij zijn zeer tevreden

Barry, onze begeleider, heeft alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs meer dan dat. Mijn vader en ik zijn zeer tevreden.

Prettige benadering

Een prettige benadering , goed uitleggen wat er gaat gebeuren , ruimte voor eigen beslissingen, maar toch aangeven wanneer iets moest gebeuren.

Complimenten!

Vanaf het allereerste gesprek voelde Barry precies aan wat mijn wensen waren voor de crematie van mijn vroegtijdig overleden echtgenote. Hij kwam met passende suggesties, en regelde alles tot in de puntjes. Na de plechtigheid dacht een aantal bezoekers dat Barry een vriend van me was, en mijn vrouw had gekend. Ik zie dat als een groot compliment: hij had exact de sfeer weten te creëren die bij haar paste. Ook achteraf bleek hij zeer attent en toonde welgemeende interesse in hoe het met mij was, en of hij me nog ergens mee kon helpen. Het is een groot goed om op zo’n moeilijke moment in je leven te kunnen vertrouwen op een vakman die zijn werk perfect doet, met enthousiasme en toewijding, en die bovendien zo sympathiek is.

Geweldige service

OMDAT JULLIE EEN GEWELDIGE SERVICE LEVEREN,OOK DOOR U MEDEWERKER BARRY DE HAAS!! IN EEN WOORD FANTASTICH,HIJ IS ZO BEGAAN WAT EEN HOOP STEUN GEEFT!! HEB HET HELAAS NU 2X MEEGEMAAKT,MAAR CHAPEAU BIJ DEZE!!

Veel zorg en toewijding van Barry de Haas

De algehele begeleiding, goede voorstellen en eelijke antwoorden. Zeker alle eer aan Barry de Haas, die met veel zorg en toewijding en een flinke dosis mensen kennis, de uitvaart van mevrouw Deriga fantastisch heeft begeleid. Ook de uitvaart van mijn echtgenoot, 13 jaar geleden werd door monuta verzorgd en was eveneens fantastisch geregeld.