Recensies

Fantastische uitvaartverzorger

29 december 2016 is onze lieve moeder overleden...en toen kwam Barry wat een steun voor onze familie... Hij heeft alles voor ons geregeld dacht overal bij na wat wij op dat moment even niet konden. Nu ruim een jaar later ga je alles overdenken en wil ik Barry toch nog even bedanken voor de goede zorgen het uit handen nemen van dingen die geregeld moesten worden..wat een topper...Dank je wel nog voor alles!

Mooi eerbetoon en fijne uitvaartverzorger

Mijn man is abrupt en zeer onverwachts overleden... Barry de Haas was een zeer fijne uitvaartverzorger en heeft ons bijgestaan om zaken rondom de uitvaart en laatste wensen van mijn man te laten uitkomen. Het was de uitvaart zoals mijn man was... Barry heeft oog voor detail waar je in je diepste rouw niet aandenkt en zorgen uit handen genomen wordt.

Emotioneel gesteund

Barry de Haas was onze uitvaartleider, hij heeft ons vanaf het begin tot zelfs weken na de crematie emotioneel gesteund.

Dikke pluim!

Wat een verademing in uitvaartland! Barry heeft ons fantastisch geholpen. Niets was teveel en geen vraag was te gek. Zelfs uit onze omgeving kregen we daar achteraf complimenten over.

Recensie

Voor het eerst een overlijden van heel dichtbij. Veel verdriet. Barry was geweldig, van begin tot de laatste dag van begeleiding. Gaf advies, en luisterde naar onze wensen. Was aanwezig en ook weer niet. Hij was echt een geweldige steun voor de familie. Gr.Ingeborg Hofsté

Warme begeleiding

Zeer goede en warme begeleiding

Grote steun

Het persoonlijk contact met de medewerker Monuta hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook dat hij overal de tijd voornam en hem niets te veel was. Verder een grote steun bij ons verlies.

Uitstekend !

Een grote pluim voor Barry de Haas ! Voortreffelijke service, helpt bij alles. Niets is te veel moeite voor hem. Barry voelt alles perfect aan, is warm en menselijk........ Wij hebben onze uitvaartverzorger voor 'het leven' gevonden. Barry, nogmaals hartelijk dank voor jouw professionele, warme en goede zorgen

Uitstekende begeleiding

Een meer dan uitstekende begeleiding gekregen van Barry de Haas. Een vakbekwaam en meedenkend iemand. Bijzonder prettig in de omgang.

Weer fantastisch geregeld

In amper 18 maanden moest ik voor de derde keer een uitvaart regelen. In 2015 zijn mijn beide ouders overleden. In augustus 2016 is mijn schoonmoeder overleden. De uitvaarten in 2015 waren geleid door Barry de Haas. De keuze voor de uitvaart in 2016 was makkelijk, wederom Barry de Haas. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, geen moeite is te veel. In die moeilijke tijden is het bijzonder prettig dat je goed wordt ondersteund door een vakbekwaam en een prettig iemand. Het gebruik van het afscheidscentrum "De Swaen" te Limmen is ook zeer goed bevallen. Een goede sfeer, als je wilt met voldoende privacy, goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en een concurrerende prijs. Een aanrader.