Uitvaartverzorgers

Als ambulancechauffeur bij de GGD Kennemerland had ik een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid. Het is een vak waar je veel contact met mensen hebt. De patiënt staat voorop, maar ik vond het juist ook heel belangrijk om de familie erbij te betrekken. Uitleg geven over wat je doet en wat er gebeurt bij aankomst in het ziekenhuis. Dat geeft mensen een bepaalde rust. Juist het ondersteunen van de familie gaf mij dan ook veel voldoening. Daarom maakte ik de overstap naar het uitvaartvak.

Nu heb ik mijn eigen gebied als uitvaartverzorger en daar ben ik de mensen graag tot steun. Niet alleen tijdens de uitvaart, maar ook in de periode ervoor en daarna.

Voor, tijdens en na een uitvaart komt er veel op u af. Binnen korte tijd moet er veel worden geregeld en moet u allemaal belangrijke beslissingen nemen. En dat terwijl u wordt bevangen door verdriet. Wilt u een thuisopbaring? Een crematie? En waar? Wilt u een rouwkaart met een standaard afbeelding of juist die ene foto? Monuta De Haas staat garant voor een afscheid op maat, precies zoals u dat wilt.

U neemt afscheid van uw dierbare zoals uw dierbare dat voor ogen had of zoals u dit voor ogen heeft. Waar u ook voor kiest, ik sta voor u klaar. Alles moet aansluiten bij zoals u dat wilt, tot in het kleinste detail. Van het eerste tot het laatste moment ziet u maar één uitvaartverzorger en dat ben ik. Dat geeft overzicht, rust en vertrouwen

Waarom Monuta De Haas?

  • Oprechte betrokkenheid
  • Maatwerk
  • Creativiteit

Werkgebied

Castricum, Limmen, Beverwijk, Wijk aan Zee, Velsen-Noord en Heemskerk