Uw afscheid goed geregeld in een persoonlijk gesprek

De gedachte aan een uitvaart stellen we graag zo ver mogelijk voor ons uit, tot het moment dat het overlijden dichterbij komt. We staan namelijk niet elke dag stil bij een persoonlijk afscheid. Toch kan het helpen om vooraf na te denken over uw uitvaarwensen. Misschien kunt u zich er nog weinig bij voorstellen, maar u kunt zich er wel op voorbereiden. Zo is er bijvoorbeeld altijd een uitvaartverzorger van Monuta De Bruijn bij u in de buurt om uw uitvaartwensen mee te bespreken.

Uitvaartwensen vastleggen

Het kan prettig zijn uw uitvaartwensen van te voren vast te leggen; omdat u misschien al weet hoe de uitvaart er uit moet komen te zien. Of omdat u uw dierbaren niet met onverwachte vragen achter wilt laten. Graag help ik u bij het bespreken van alle mogelijkheden en het vastleggen van uw wensen. 

Kennismaken

Vindt u het prettig dat uw dierbaren bij het gesprek aanwezig zijn? Dat mag! Ook voor hen is het prettig al kennis gemaakt te hebben met de uitvaartverzorger. Uiteraard kunt u vastgelegde wensen altijd nog aanpassen als deze wijzigen. Ook worden tijdens het bespreken van de wensen de uitvaartkosten inzichtelijk gemaakt. Op die manier weet u waar u aan toe bent. 

Maak een afspraak

Wilt u uw wensen vastleggen? Vraag dan een afspraak met mij aan via onderstaand formulier.

<div id='mpform1805'></div>