Afscheid op locatie

Naast een afscheid in een uitvaartcentrum in Den Haag, is het ook mogelijk om een afscheid op locatie te verzorgen. Bijvoorbeeld in het verzorgingstehuis, in kleine kring thuis, in een kerk, een strandtent of een restaurant of café. Locaties waar wij regelmatig een uitvaartdienst of condoleance verzorgen zijn:

Landgoed Te Werve in Rijswijk

Landgoed Te Werve in Rijswijk biedt een klassieke en stijlvolle ambiance in een natuurpark, voor een condoleance of afscheidsdienst voor 50 tot 250 personen, met zeer uitgebreide cateringmogelijkheden.

Brasserie Ockenburgh

Op steenworp afstand van crematorium Ockenburgh, na tien minuten wandelen over een bospad, ligt Brasserie OCK. Na de uitvaart in het crematorium, kan hier de condoleance plaatsvinden.

Sociëteit de Witte in Den Haag

‘De Witte’ is een sociëteit die gevestigd is in een monumentaal pand naast het Mauritshuis en het Binnenhof. Het is mogelijk om hier een borrel na de uitvaart te organiseren, en tot rust te komen in de prachtig sfeervolle ambiance. De sociëteit is met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Boerderij Hijdra in Den Haag

Heeft u een groot gezelschap, dan hebben wij goede ervaringen om voor een borrel, of zelfs een buffet, na de uitvaart samen te komen bij boerderij Hijdra in Den Haag. In de warme sfeer van de boerderij kunt u rustig napraten en gebruik maken van de uitgebreide cateringsmogelijkheden.

Taverne Meer en Bosch

In het bos, vlak bij het strand van Kijkduin, ligt Taverne Meer en Bosch. Op deze chique locatie verzorgen wij een uitvaartdienst, waarna u naar het crematorium of de begraafplaats gaat om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Een condoleance verzorgen is hier ook mogelijk. Voor kleine en grote gezelschappen.

Meer locaties buiten Den Haag

Wij zijn niet alleen bekend in Den Haag, maar ook in Rijswijk, Voorburg, Kijkduin en Scheveningen. Indien u dit wenst, verzorgen wij ook diensten in deze plaatsen. Bijvoorbeeld in een paviljoen op het strand, als uw overleden dierbare erg van de zee en het strand hield. Een uitvaartdienst houden op een plek waar uw overleden dierbare graag kwam maakt de uitvaart persoonlijk en minder beladen.

Een uitvaart in ons uitvaartcentrum of op locatie

Wilt u meer weten over een uitvaart op locatie rondom Den Haag? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Neem u hiervoor telefonisch contact op via 070 - 360 39 05. Ook voor andere vragen kunt u dit telefoonnummer bellen.

 

Alles was netjes geregeld en alles wat wij wilden kon gewoon. Er werd geen druk op ons als nabestaanden gelegd en dat was voor ons heel prettig. Door de familiekamer konden we zoveel mogelijk bij onze dierbare zijn, dat was een geruststelling. - Mevrouw Heiligers-Pennings