Tender Nabestaandenzorg

Heeft u behoefte aan een luisterend oor? Een steun in de rug in de moeilijke periode waarin u zit? Of ziet u erg op tegen alle administratieve en praktische zaken die moeten worden geregeld na het overlijden van uw dierbare? Tender Nabestaandenzorg kan u in deze periode bijstaan en ondersteunen.

Tenny Jonkers-Weijnen van Tender Nabestaandenzorg werkt als professioneel nabestaandenbegeleider en verleent praktische en emotionele hulp aan nabestaanden in de periode na de uitvaart. Haar organisatietalent, rustige uitstraling en inlevingsvermogen komen in dit werk goed van pas.

Als nabestaandenbegeleider komt ze kort na de uitvaart op afspraak bij u langs. Voor nabestaanden is het vaak fijn te kunnen praten over hun overleden dierbare, over het verloop van de uitvaart, over de verwarrende gevoelens en gedachten die zij ervaren. Daarnaast adviseert Tenny over de zakelijke en administratieve afwikkeling, zoals het informeren van diverse instanties, het wijzigen van verzekeringen of het opzeggen van abonnementen. Zaken waar uw hoofd in deze periode waarschijnlijk niet naar staat, maar die wel moeten worden geregeld. Zeker wanneer de overledene de administratie niet helemaal op orde had of wanneer u te weinig tijd heeft of de afstand te groot is om dit op u te nemen, is een helpende hand een uitkomst. Een gesprek met Tenny en haar persoonlijke advies kunnen u veel duidelijkheid en rust geven.

Kijk eens op www.tender-nabestaandenzorg.nl of bel 06-24667317 voor meer informatie.

Tender Nabestaandenzorg is aangesloten bij het Landelijk Platform Nabestaandenzorg.