Hindoestaanse uitvaart

070 - 360 39 05 24/7 bereikbaar

Onze (multiculturele) uitvaartverzorgers zijn gespecialiseerd in verschillende uitvaarttradities en rituelen uit diverse culturen. Wij bieden de mogelijkheid en de vrijheid om de hindoestaanse uitvaartrituelen uit te voeren en een hindoestaanse uitvaart voor u in Den Haag te verzorgen.

Verzorging van het lichaam

Wij zorgen ervoor dat de overledene naar het uitvaartcentrum wordt gebracht. In het uitvaartcentrum heeft u de mogelijkheid om uw dierbare te bewassen met uw familie. Na de bewassing wordt de overledene aangekleed. Uiteraard assisteren wij u hierbij als u dit wilt.

Multicultureel uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum stellen wij ter beschikking, zodat uw familieleden, vrienden en kennissen afscheid kunnen nemen van de overledene. Tijdens het afscheid kunt u een diya en wierook branden. Onder begeleiding van de Pandit wordt er gebeden en gezongen. Tevens kan in het uitvaartcentrum de vuurdienst (kaam kriya) plaatsvinden.

Plechtigheid

Op de dag van de hindoestaanse crematie vertrekt de rouwstoet vanuit het uitvaartcentrum in Den Haag richting het huis van de overledene. Hier wordt even gestopt en daarna rijdt de rouwstoet door naar het crematorium. De afscheidsplechtigheid laten wij vaak aan het einde van de dag plaatsvinden, zodat u in alle rust met de gebruikelijke rituelen afscheid neemt. Na de afscheidsplechtigheid sluit de familie de kist en wordt de kist aan het oog onttrokken. Wij respecteren de wens om de overledene te zien branden. Daarom mogen er (tot) tien personen mee naar de ovenruimte om de invoer mee te maken.

Natuurlijk staan wij u voor, tijdens en na de plechtigheid bij. De dagen na het overlijden zijn vaak al moeilijk genoeg. Uw gedachten zijn ergens anders, terwijl u zoveel moet regelen. Wij zijn er als u ons nodig heeft! Heeft u vragen over een hindoestaanse uitvaart in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op via 070 - 360 39 05, wij beantwoorden graag uw vragen.

Waarom Monuta Den Haag?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Den Haag, Rijswijk, Scheveningen