Uitvaartcentrum Innemee in Den Haag

Monuta Innemee buitenkant
070 - 360 39 05 24/7 bereikbaar

U kunt  terecht in ons uitvaartcentrum Monuta Innemee voor de opbaring, een uitvaartdienst en condoleance. Kiest u liever een andere locatie  omdat dit beter bij de wensen van uw overleden dierbare past? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie. Belt u gerust met 070 - 360 39 05.

Voor een uitvaart volgens eigen tradities en rituelen

Uitvaartcentrum Monuta Innemee ligt op de prachtige begraafplaats Oud Eik en Duinen  in Den Haag. Het gebouw is van buiten gemaakt van hout en glas en biedt in een moderne sfeer ook een huiselijke rust en warmte. In het uitvaartcentrum is ruimte voor een uitvaart volgens uw eigen tradities en rituelen. Onze (multiculturele) uitvaartverzorgers hebben ook ruime ervaring met onder meer hindoestaanse, islamitische, Surinaamse en joodse uitvaarten.

Neem afscheid in onze moderne en lichte aula

Wanneer uw overleden dierbare begraven  wordt op begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag, dan is het uitvaartcentrum van Monuta Innemee een ideale locatie voor de afscheidsdienst. Onze aula is modern ingericht en heeft veel lichtinval door de glazen wand over de gehele breedte en de dakramen. U kijkt uit op het groen van onze tuin. Er zijn 100 zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. Hierdoor zijn er diensten voor grote en kleine groepen mogelijk. Ook is de ruimte goed toegankelijk voor minder validen. In onze aula is het door de luchtafzuiging ook mogelijk om vuurrituelen uit te voeren. Daarnaast hebben wij een beamer, microfoon, televisiescherm en geluidsboxen voor u om te gebruiken.

Uitgebreide cateringmogelijkheden

Na de afscheidsdienst op locatie of in ons uitvaartcentrum in Den Haag, nodigen wij u uit in een van onze twee koffieruimtes. Onze koffieruimtes zijn modern ingericht en hebben veel lichtinval door de glazen wand over de gehele breedte en de dakramen. U kijkt uit op het groen van onze tuin. Wij verzorgen de condoleance, met een uitgebreide koffietafel, maar ook met uitgebreide andere cateringmogelijkheden. Alles is mogelijk.

Familiekamers in uitvaartcentrum Innemee in Den Haag

In ons pand bevinden zich drie familiekamers . U krijgt van ons een sleutel van de kamer, zodat u op elk gewenst moment bij uw overleden dierbare in het uitvaartcentrum in Den Haag kunt zijn. Dit betekent dat u zo vaak kunt komen en net zo lang mag blijven als u zelf wilt. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer dan ook op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. 

Laatste verzorging

Wilt u graag helpen bij de laatste verzorging van uw overleden dierbare, of een rituele bewassing uitvoeren, dan kan dat in onze verzorgingsruimte.

Virtuele rondleiding

Via de virtuele rondleiding kunt u per ruimte kijken hoe ons uitvaartcentrum eruit ziet.  

U bent van harte welkom in ons uitvaartcentrum

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in ons uitvaartcentrum? Of wilt u onze locatie eens komen bekijken? Neem dan gerust contact op via  070 - 360 39 05 of per e-mail via denhaag@monuta.nl

Waarom Monuta Den Haag?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Den Haag, Rijswijk, Scheveningen