Uitvaartcentrum 't Statenhuys in Scheveningen

Monuta 't Statenhuys pand aanzicht
070 - 360 39 05 24/7 bereikbaar

Zoekt u een uitvaartcentrum in Den Haag, dan heeft u bij Monuta Den Haag ruime keuze. Monuta heeft een aantal panden zoals uitvaartcentrum Monuta ’t Statenhuys en uitvaartcentrum Monuta Innemee . Hier kunt u terecht kunt om afscheid te nemen en een uitvaart en condoleance te verzorgen. Het is bij ons ook mogelijk om (zelf) een rituele wassing te verzorgen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op 070 - 360 39 05.

Een statig herenhuis in het Statenkwartier

Uitvaartcentrum Monuta ’t Statenhuys is een statig herenhuis en bevindt zich in het mooie Statenkwartier in de buurt van de exclusieve winkelstraat Frederik Hendriklaan in Scheveningen, op tien minuten rijafstand van Den Haag. De binnenkant van het gebouw is gerenoveerd en met de moderne en lichte inrichting aangepast aan de wensen van deze tijd. Bij Monuta ’t Statenhuys kunt u gratis parkeren.

Opbaren kan thuis of in ons uitvaartcentrum

In de dagen tot de uitvaart kunt u uw overleden dierbare bezoeken in onze rouwkamer. Hier bezoekt u uw overleden dierbare (op afspraak) zo vaak als u wilt. Een fijne mogelijkheid als u niet thuis wilt of kunt opbaren. De rouwkamer grenst aan onze mooie tuinkamer.

24-uurskamer 

Wilt u op elk moment van de dag bij uw dierbare kunnen zijn, dan nodigen wij u uit om gebruik te maken van onze Frederik Hendriksuite. U bezoekt uw dierbare op elk gewenst moment, zo lang als u wilt, 24 uur per dag. U krijgt van ons een eigen sleutel zodat u in de dagen tot de uitvaart de beschikking heeft over deze suite. 

De suite is modern ingericht en bezit comfortabele banken en een muziekinstallatie. U mag de ruimte verder aankleden met bijvoorbeeld foto’s, bloemen, een persoonlijk schilderij of tekeningen van kinderen. Daarnaast heeft u de beschikking over koffie, thee en frisdrank en ontvangt u een bezoekerspas voor een parkeerplaats.

Haal herinneringen op in onze condoleanceruimte

Na het afscheid op de begraafplaats of in het crematorium kunt u bij ons samenkomen om na te praten en herinneringen op te halen. Wij verzorgen een uitgebreide koffietafel voor u, maar ook een uitgebreide borrel of een lunch. Onze koffiekamer op de eerste verdieping is door de traplift ook goed bereikbaar voor minder validen.

Voor een intiem afscheid: onze tuinkamer

Een informeel samenzijn verzorgen wij graag in onze tuinkamer, waar plaats is voor maximaal dertig personen. Deze unieke kamer die grenst aan de rouwkamer in ons statige pand, biedt uitzicht op onze prachtige tuin. De kamer heeft een rustige en vriendelijke uitstraling waar nabestaanden zich snel op hun gemak voelen.

Virtuele rondleiding

Via de virtuele rondleiding kunt u per ruimte kijken hoe ons uitvaartcentrum eruit ziet.  

U bent welkom in ons uitvaartcentrum

Wilt u meer zien van ons uitvaartcentrum in Den Haag? U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken en uw wensen met ons door te spreken. Neem u hiervoor telefonisch contact op via <a href="tel:0703603905"> 070 - 360 39 05</a>. Ook voor vragen kunt u dit telefoonnummer bellen.

Waarom Monuta Den Haag?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Den Haag, Rijswijk