Den Haag

Als geen ander weet ik hoe het voelt om een dierbare te moeten verliezen. Zelf ben ik op zeer jonge leeftijd mijn ouders verloren. Dit verlies heeft mij al jong het gevoel gegeven om een schouder te willen zijn voor mijn medemens. Daarom ben ik er voor u als uitvaartverzorger in Den Haag. Voor, tijdens en na het overlijden van uw dierbare.

Persoonlijke begeleiding

Als lokaal zelfstandig uitvaartondernemer bij Monuta in Den Haag Loosduinen ken ik het gebied, de mensen en de gebruiken goed en kunt u rekenen op een perfecte en persoonlijke begeleiding. In deze moeilijke periode kunt u op mij vertrouwen, ben ik altijd bereikbaar en sta ik dag en nacht voor u klaar. U geeft aan hoeveel u uit handen wilt geven. Misschien wilt u zelf een actieve rol hebben in de voorbereiding. Ik ondersteun u, maar u heeft de regie.

Ik kom graag bij u langs

Over uw eigen uitvaart denkt u waarschijnlijk nog niet vaak na. Gelukkig hoeft dat ook niet. Wel kan het voor uzelf en uw nabestaanden een hele geruststelling zijn, als u een aantal zaken al bij leven goed regelt en vastlegt. Ik kom graag bij u langs om u daarin te begeleiden en te helpen.

Wat ik als uitvaartverzorger in Den Haag voor u kan betekenen

Als een dierbare overlijdt, staat uw wereld even stil. Toch moeten er veel beslissingen genomen worden. U heeft hiervoor alle tijd. Niet alle keuzes hoeven op één dag gemaakt te worden.

Uw wensen bespreken in het eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek stem ik de belangrijkste zaken met u af. Het gaat dan bijvoorbeeld om de opbaarlocatie, de keuze voor begraven of cremeren en de datum en tijd van de uitvaart. Ook hebben we het dan over de condoleance, de rouwkaart en de eventuele rouwadvertentie. Doordat we dagelijks contact met elkaar hebben, kunt u de tijd nemen om na te denken over de verdere invulling van de uitvaart. Samen bereiden we stap voor stap alles voor. 

Als uitvaartverzorger neem ik uw zorgen uit handen

U hoeft zich niet druk te maken over het regelen van de liturgie, het aangeven van het overlijden bij de burgerlijke stand en het regelen van de overlijdensakte. Als uitvaartverzorger neem ik uw zorgen weg door alle praktische zaken te regelen, zodat u zich kunt richten op het afscheid van uw overleden dierbare.  

Geen onverwachte kosten achteraf

Aan de hand van het eerste gesprek maak ik een samenvatting van de afspraken en een begroting, zodat u een beeld krijgt van de kosten van de uitvaart. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere kist, live muziek tijdens de afscheidsdienst of speciaal vervoer. Het draaiboek voor de uitvaartplechtigheid wordt in de daarop volgende dagen helemaal ingevuld.

Na de uitvaart

Er komt veel op u af en het is zwaar om de draad op te pakken. Ook dan kunt u op mijn steun rekenen. U ontvangt van mij de Monuta nazorgmap. Hierin vindt u hulp bij praktische zaken. Uiteraard kunt u voor vragen of hulp ook altijd bij mij terecht.

Nazorg

Ongeveer twee weken na de uitvaart neem ik contact met u op om te horen hoe het met u gaat en om te horen hoe u terugkijkt op het afscheid. Ik hoor graag of het afscheid voor u naar wens is verlopen en wat ik verder nog voor u kan betekenen. Zo bespreken we bijvoorbeeld welke keuzes u nog kunt maken. Ik kan u helpen met het schrijven van de tekst voor de dankbetuigingen, hulp bieden bij het regelen van een grafsteen of een keuze te maken voor de asbestemming. En als het nodig is, geef ik u graag advies voor verdere hulp bij rouwverwerking.

Meer weten over Monuta de Bruijn?

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis of crematie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een uitvaart in regio Den Haag? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Den Haag. Neem contact met mij op via:

André is een uitermate vriendelijke, zorgzame en geduldige man, en gaf een geruststellend gevoel in deze moeilijke tijd. Dankzij André de Bruijn heb ik op de mooist denkbare manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder." - Mevrouw Starrenburg