Rijswijk en Den Haag

Ik ben Arnoud van Unen en uitvaartondernemer in Den Haag. Na een ervaring van een uitvaart in mijn directe omgeving, ben ik mij bewust geworden hoe belangrijk het is om goede ondersteuning te krijgen bij een uitvaart. Dat was voor mij de trigger om over een nieuwe carrière als begrafenisondernemer in Den Haag na te denken.

Ik sta open voor alle ideeën 

Het is mijn doel om open te staan voor nieuwe ideeën. Ik heb een frisse kijk op het organiseren van uitvaarten. Samen met u organiseer ik een uitvaart dat past bij uw overleden dierbare.

Kleinschalige en flexibele uitvaartondernemer in Den Haag

Onder de naam Monuta van Unen werk ik als kleinschalige en flexibele uitvaartondernemer in de regio Den Haag, maar bied ik u alle zekerheden en faciliteiten van Monuta Uitvaartverzorging als landelijke organisatie. De kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee Monuta al jaren het verschil maakt, is daarmee gewaarborgd.

Persoonlijk en betrokken

In een eerste persoonlijk gesprek luister ik naar uw wensen en organiseer vervolgens op een betrokken en persoonlijke manier een uitvaart zoals u die wenst!

Ik denk graag met u mee

Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart sta ik voor u klaar. Als uitvaartverzorger in Den Haag weet ik precies wat mogelijk is op gebied van afscheid nemen. Graag denk ik met u mee en draag ideeën aan om uiteindelijk een uitvaart te regelen die past bij de wensen van de nabestaanden en hoe de overleden dierbare was. Denk aan de tekst voor de rouwkaart, de uitvaardienst en het rouwvervoer.

Er is meer mogelijk dan u denkt

Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om locaties. Heeft u de behoefte om bij leven bijvoorbeeld al een aantal zaken te regelen of vast te leggen, ook dan kunt u mij bellen. Ik kom dan graag langs om u daarbij te begeleiden.

Voor iedereen anders

Ook voor uzelf is het goed om alvast na te denken over uw uitvaart. Waar mogen uw nabestaanden bijvoorbeeld bij helpen? Of wilt u bepaalde keuzes aan uw nabestaanden overlaten? Een uitvaart is persoonlijk en daarom voor iedereen anders. Door uw wensen van tevoren al vast te leggen, blijven nabestaanden niet met onverwachte vragen achter.

Heeft u nog vragen?

De periode waarin u met  een overlijden te maken krijgt, is in alle opzichten moeilijk. Er zijn een heleboel beslissingen te nemen en zaken te regelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in regio Den Haag? Dan help ik u graag verder. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Den Haag.

U kunt altijd bij Monuta Van Unen terecht

Ook als u niet of elders verzekerd bent. Samen kijken we hoe we een passende aanpak kunnen organiseren. Heeft u behoefte aan meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 070 - 213 04 01 of e-mail adres avanunen@monuta.nl. 

Wij zijn op een bijzonder prettige manier door de heer Van Unen. Niets was teveel, alles was mogelijk en de Heer Van Unen toonde de volledige bereidheid om alle bijkomende zorgen uit onze handen te nemen." - Meneer Massaar