Den Haag

Mijn naam is Remi Korfage en ik ben sinds halverwege 2015 werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta in Den Haag. Als uitvaartverzorger heb ik vaak te maken met een grote diversiteit aan mensen en dat maakt het vak boeiend. Ik neem alle zorgen uit handen en regel de praktische zaken die komen kijken bij het verzorgen van een afscheid, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen van uw overleden dierbare. 

Van traditioneel tot modern en persoonlijk

Vroeger verzorgde een begrafenisondernemer vooral traditionele uitvaarten. Er werd vaak gekozen voor een begrafenis, iedereen droeg zwart en de dienst werd in de kerk gehouden. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om een uitvaart meer persoonlijk te maken. Ik help u daar graag bij.

Ik luister, adviseer, begeleid en inspireer

Kort na, of eventueel voor het overlijden kom ik bij u langs om de wensen voor het afscheid te bespreken. Ik luister adviseer, begeleid en inspireer. Zichtbaar als het nodig is, op de achtergrond wanneer dat gepast is. Ik pas me dus aan de situatie van dat moment aan. Vanaf het eerste moment dat ik bij een familie aan tafel zit, voel ik bijna feilloos aan wat de wensen of behoeftes zijn. Hierdoor kan ik goed inspelen op de situatie. Tevreden ben ik pas als u een goed gevoel heeft overgehouden aan de uitvaart. 

Ik sta u bij

Iedereen krijgt in zijn of haar leven vroeg of laat te maken met het overlijden van een dierbare. De periode na het overlijden is een emotionele tijd. In korte tijd moet er vaak veel worden geregeld. Als uitvaartverzorger van Monuta in Den Haag sta ik u na het overlijden bij. Ik bied een luisterend oor en zorg ervoor dat de wensen van u en uw dierbare worden uitgevoerd. 

Het laatste afscheid moet perfect zijn

Een familie kan maar één keer afscheid nemen van hun overleden dierbare, daarom moet het laatste afscheid perfect zijn. De persoonlijke band die ik soms al na een week met een familie heb, vind ik heel bijzonder. Dat geeft mij een voldaan gevoel, want het betekent dat ik iets heb kunnen bijdragen aan een waardig afscheid en een mooie herinnering. 

Alles is bespreekbaar

Wat uw wensen ook zijn, alles is bespreekbaar en er is vaak meer mogelijk dan wordt gedacht. Wordt het een grote uitvaart met veel gasten en luxe catering? Of juist een klein en intiem samenzijn met de directe nabestaanden met na afloop een kleine koffietafel? Uw wensen staan voorop en als uitvaartverzorger in Den Haag zorg ik ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u het wenst. 

Meer weten?

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis of crematie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een uitvaart in regio Den Haag? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Den Haag. U kunt mij bereiken via: