Duivenvoorde Bloemen

“Een bloem kan emotie weergeven”;  wij als gespecialiseerde bloembinders proberen dagelijks gevoelens weer te geven met bloemen.  Vakkennis en creativiteit zijn daarbij belangrijke aspecten die wij met zorg hanteren. De kleuren, de geuren en de symboliek in de bloemen maken dat wij, Duivenvoorde Bloemen, deze emotie kunnen weergeven in een bloemenarrangement.

Niets is mooier om, door een persoonlijk gesprek te komen, tot een arrangement waarvan af te lezen is waar de overledene van hield, wat hij/zij heeft betekend voor de nabestaanden. Dit kan in de bloemkeuze zijn, in het kleurgebruik, of het toevoegen van iets persoonlijks: de pijp van opa, de mooie schoenen van de dame die zo van dansen hield, tot de favoriete knuffel van het kleine kind.

Er zijn vele mogelijkheden van traditioneel tot expressief modern bloemwerk. Wij adviseren u graag.

Over ons
Ons bedrijf, waarvan wij sinds 1999 eigenaars zijn, werkt vanuit onze specialismen en vakmanschap. Onze natuurlijke en maatschappelijke omgeving is voor ons belangrijk. Ons team werkt  zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord door zoveel mogelijk gebruik te maken van materialen die volgens deze normen gekweekt zijn.

Neem gerust contact op met ons voor een afspraak.

Patrick en Simone

Contactgegevens
Diepenveenseweg 33
7413 AK Deventer
0570-628376
info@duivenvoordebloemen.nl
www.duivenvoordebloemen.nl