Recensies

Ik raad ze voor 200% aan

Ronald en Alies waren zeer vriendelijk, tot alles bereid, niets pushen, rekening houden met de wensen van de overledene. Perfect geregeld, keurig, netjes, met alle egards. Ook het ophalen van onze moeder bij het revalidatiecentrum liet voor iedereen een diepe indruk achter. Is helemaal naar wens gegaan en zou hen zeker voor 200% bij een ieder aanraden.(De score 9 die ik geef, is eigenlijk een 10, maar in elke branche moet er altijd nog ruimte zijn voor 'verbetering', alhoewel ik in dit geval niet weet waar die er moet zijn dan).

Zeer tevreden over dienstverlening

Wij hebben binnen 1 jaar helaas 2x een uitvaart van onze moeders gehad ( Mevr. D. Eveleens-Boogaard op 30 juli 2016 en mevr. W.F. Hondelink 6-5-2017 ). In beide gevallen hebben Alies en Ronald ons bijgestaan en daar zijn we in beide gevallen zeer blij mee geweest. Ik raad ze, indien nodig, aan iedereen aan.

Het voelde heel vertrouwd

Alles wordt tot in de puntjes besproken, tijd genoeg voor alles, koffie ook goed verzorgd met luxe koekjes, goede adviezen wat je kan doen maar daarom heb ik Ronald en Alies weer gevraagd. Ik was bekend met haar en Ronald, ze waren ook bij mijn moeder en dat voelde echt vertrouwd, ze zijn goed in hun vak.

Aandacht en service was heel goed

Eerlijk over de kosten duidelijk en een goede prijs. dit omdat mijn vader hiervoor was overleden en ik was voor een crematie bijna net zo veel kwijt. ook de aandacht en service was heel goed.

Uitstekend inlevingsvermogen

Zeer correct verlopen. Met gepaste betrokkenheid en voldoende afstand om ruimte te laten aan de nabestaanden.

Een fijn gevoel en een luisterend oor

Ben ik contact gekomen Monunta Devotio Burgerveen en een zeer warm welkom van Alies gekregen. Het voelde direct goed en vertrouwd. Alies gaf ons direct een fijn gevoel en luisterde echt naar onze wensen en respecteerde de wensen van onze moeder. We hebben een uitstekende ervaring met Alies en haar partner Ronald. Ondanks het grote verlies hebben ze echt mooie en waardevolle uitvaart verzorgt. Ook alle complimenten van de genodigde aan hun.

Zulke begrijpende mensen

wij zijn zeer te vrede met de uitvaart verzorging van mijn man zulke begrijpende mensen kan hier alleen lof over uitspreken alies en ronald vooral begrijpende mensen

Ik ben heel tevreden over hoe ik ben ondersteund

Ik ben heel tevreden over hoe Alies en Ronald en Alies alles hebben geregeld en mij hebben ondersteund,nou is het ook nog zo dat we in de zelfde straat wonen in Burgerveen en elkaar al eerder gesproken hadden, zoals zij alles geregeld,geadviseerd hebben etc daar heb ik een heel goed gevoel bij,dus ik zou Alies en Ronald aanbevelen.

Tevreden

Ik ben vooral tevreden over Devotio die de uitvaart heeft verzorgt, Ronald Koster

Wij zijn zeer dankbaar

Wij kunnen alleen spreken over monuta devotio en over Alies en haar echtgenoot. Zij hebben de term dienstverlening en hulp in welke vorm dan ook tijdens een voor ons moeilijke periode heel hoog in hun vaandel staan en daar zijn wij hen tot op heden nog zeer dankbaar voor.