Recensies

Geweldig

Mijn vader was overleden, hij was verzekerd bij Monuta. Devotio heeft alles geregeld. Alle lof voor de mensen van Devotio, zij hebben dit geweldig voor ons gedaan.

Begripvol

Omdat ze meedenken en zorgen dat alles past bij de wensen die je hebt over de begrafenis. Er wordt niets opgedrongen waar je later spijt van hebt

Tevreden

Wij hebben tot nu toe twee maal gebruik gemaakt van de diensten van Alies en Ronald van Monuta met een aantal jaren tussen deze twee keer. Zij hebben het naar ons idee beide keren perfect gedaan; ze waren professioneel, vriendelijk, benaderbaar en heel service gericht. Dat wilde in ons geval zeggen dat ze heel erg met ons mee dachten. Zij wisten de juiste oplossingen voor onze wensen en wisten dit op een hele natuurlijke manier over te brengen. Wij zijn beide keren heel vrij gelaten en hebben Ronald en Alies al onze keuzes gerespecteerd en op een hele positieve wijze.

Ik raad ze voor 200% aan

Ronald en Alies waren zeer vriendelijk, tot alles bereid, niets pushen, rekening houden met de wensen van de overledene. Perfect geregeld, keurig, netjes, met alle egards. Ook het ophalen van onze moeder bij het revalidatiecentrum liet voor iedereen een diepe indruk achter. Is helemaal naar wens gegaan en zou hen zeker voor 200% bij een ieder aanraden.(De score 9 die ik geef, is eigenlijk een 10, maar in elke branche moet er altijd nog ruimte zijn voor 'verbetering', alhoewel ik in dit geval niet weet waar die er moet zijn dan).

Zeer tevreden over dienstverlening

Wij hebben binnen 1 jaar helaas 2x een uitvaart van onze moeders gehad ( Mevr. D. Eveleens-Boogaard op 30 juli 2016 en mevr. W.F. Hondelink 6-5-2017 ). In beide gevallen hebben Alies en Ronald ons bijgestaan en daar zijn we in beide gevallen zeer blij mee geweest. Ik raad ze, indien nodig, aan iedereen aan.

Het voelde heel vertrouwd

Alles wordt tot in de puntjes besproken, tijd genoeg voor alles, koffie ook goed verzorgd met luxe koekjes, goede adviezen wat je kan doen maar daarom heb ik Ronald en Alies weer gevraagd. Ik was bekend met haar en Ronald, ze waren ook bij mijn moeder en dat voelde echt vertrouwd, ze zijn goed in hun vak.

Aandacht en service was heel goed

Eerlijk over de kosten duidelijk en een goede prijs. dit omdat mijn vader hiervoor was overleden en ik was voor een crematie bijna net zo veel kwijt. ook de aandacht en service was heel goed.

Uitstekend inlevingsvermogen

Zeer correct verlopen. Met gepaste betrokkenheid en voldoende afstand om ruimte te laten aan de nabestaanden.

Een fijn gevoel en een luisterend oor

Ben ik contact gekomen Monunta Devotio Burgerveen en een zeer warm welkom van Alies gekregen. Het voelde direct goed en vertrouwd. Alies gaf ons direct een fijn gevoel en luisterde echt naar onze wensen en respecteerde de wensen van onze moeder. We hebben een uitstekende ervaring met Alies en haar partner Ronald. Ondanks het grote verlies hebben ze echt mooie en waardevolle uitvaart verzorgt. Ook alle complimenten van de genodigde aan hun.

Zulke begrijpende mensen

wij zijn zeer te vrede met de uitvaart verzorging van mijn man zulke begrijpende mensen kan hier alleen lof over uitspreken alies en ronald vooral begrijpende mensen