Uitvaartverzorgers

Bij Monuta Devotio bent u als klant bepalend. Wij, Alies de Lange en Ronald Koster, geven iedereen ruim de gelegenheid voor persoonlijke inbreng bij het regelen van een uitvaart. Ondanks de korte tijd die er is. We zetten alle gevoelens en wensen graag om naar een zeer persoonlijk afscheid. Vaak maken we meerdere afspraken, zodat er ruimte is om zorgvuldige keuzes te kunnen maken.

Op verzoek kunnen wij u alles uit handen nemen. Maar er is ook ruime gelegenheid om zelf actief betrokken te zijn bij de verzorging en regeling van de uitvaart. Uit positieve reacties van nabestaanden blijkt dat onze persoonlijke benadering de juiste is. Er zijn geen ‘gekke' vragen. Wij zullen er alles aan doen om wat onmogelijk lijkt toch waar te maken en zijn graag uw gesprekspartner bij dit belangrijke moment.

Waarom Monuta Devotio?

  • Uitgebreide mogelijkheden
  • U bepaalt
  • Persoonlijk afscheid

Werkgebied

Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg, Badhoevedorp, Lijnden, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, De Kwakel, Amstelhoek, Aalsmeer, Kudelstaart, Spaarndam West, Spaarndam, Haarlemmerliede, Vijfhuizen, Boesingheliede, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen, Wilnis en Woerdense Verlaat