Waarom Monuta Duijndam?

  • Oprechte aandacht
  • Oog voor details
  • Creatief en inspirerend
  • Verteller van uw levensverhaal
  • Veel ruimte voor eigen invulling

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8
Gebaseerd op 20 recensies

Voor, tijdens en na de uitvaart in Sneek, Joure en omgeving

De periode na een overlijden is een moeilijke, verdrietige en vaak verwarrende tijd. Het is fijn als iemand u dan bij de hand neemt, naar u luistert en u ondersteunt bij het regelen van allerlei praktische zaken. Ik wil voor nabestaanden het verschil maken in de voorbereiding en beleving van de uitvaart van hun dierbare en daarmee in het omgaan met het verlies. U kunt mij inschakelen voor het verzorgen van een uitvaart in bijvoorbeeld Sneek, Joure of een andere plaats in Zuidwest-Friesland.

Recht doen aan het leven van uw dierbare


Als uitvaartverzorger werk ik vanuit de gedachte dat een uitvaart recht moet doen aan het leven dat iemand geleefd heeft en aan de mens die hij of zij was. Voor mij is het vanzelfsprekend, dat de inbreng van nabestaanden verweven wordt met de wensen die de overledene had. Ik kan het verdriet niet wegnemen, maar ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we met het afscheid een prachtige herinnering creëren. Dat kan op een locatie naar keuze. Dit kan een kerk, uitvaartcentrum of thuis zijn in bijvoorbeeld Sneek of Harlingen.

Creatief en inspirerend


Onderdeel van mijn uitvaartverzorging is dat ik wil inspireren. Daarbij geef ik u alle ruimte om zelf invulling te geven aan het afscheid. Zo kunt u een gedicht voorlezen of helpen om de kist te dragen. Maar ook met symbolen en rituelen kunt u zelf de invulling geven die bij u past. Als ritueel begeleider kan ik u hierbij helpen. Op deze manier voeg ik waarde toe aan mijn werk als uitvaartverzorger in Sneek, Joure en omgeving. Ik kan bijvoorbeeld het levensverhaal van uw overleden dierbare opschrijven en vertellen tijdens de uitvaart. Dat maakt het afscheid persoonlijk en passend bij uw overleden dierbare.

Ik maak voor iedereen een uitvaart mogelijk


Monuta Duijndam is onderdeel van Monuta. Dit betekent dat u kunt terugvallen op de zekerheid van een betrouwbaar en landelijk opererend bedrijf. Maar mijn eigen onderneming is kleinschalig en persoonlijk. Daarbij heb ik kennis van de lokale mogelijkheden. Wanneer u verzekerd bent bij Monuta kunt u bij mij terecht. Maar ik kan ook een begrafenis of crematie voor u verzorgen, wanneer u niet of bij een andere maatschappij verzekerd bent. Voor iedereen maak ik een afscheid met een goed gevoel mogelijk.

 

Neem contact op over een uitvaart