Waarom Monuta Duijndam?

  • Oprechte aandacht
  • Oog voor details
  • Creatief en inspirerend
  • Helder in wat geboden kan worden
  • Veel ruimte voor eigen invulling

Voor, tijdens en na de uitvaart in Sneek, Joure en omgeving

De periode na een overlijden is een moeilijke, verdrietige en vaak verwarrende tijd. Het is fijn als iemand u dan bij de hand neemt, naar u luistert en u ondersteunt bij het regelen van allerlei praktische zaken. Ik wil voor nabestaanden het verschil maken in de voorbereiding en beleving van de uitvaart van hun dierbare en daarmee in het omgaan met het verlies. U kunt mij inschakelen voor het verzorgen van een uitvaart in bijvoorbeeld Sneek, Joure, Harlingen of een andere plaats in het zuidwestelijk deel van Friesland.

Recht doen aan het leven van uw dierbare

Als uitvaartverzorger werk ik vanuit de gedachte dat een uitvaart recht moet doen aan het leven dat iemand geleefd heeft en aan de mens die hij of zij was. Voor mij is het vanzelfsprekend, dat de inbreng van nabestaanden verweven wordt met de wensen die de overledene had. Ik kan het verdriet niet wegnemen, maar ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we met het afscheid een prachtige herinnering creëren. Dat kan op een locatie naar keuze: een kerk, uitvaartcentrum of thuis in bijvoorbeeld Sneek of Harlingen.

Creatief en inspirerend

Onderdeel van mijn uitvaartverzorging is dat ik u graag wil inspireren. Daarbij geef ik u alle ruimte om zelf invulling te geven aan het afscheid. Zo kunt u een gedicht voorlezen of helpen om de kist te dragen. Maar ook met symbolen en rituelen kunt u zelf de invulling geven die bij u past. Als ritueel begeleider kan ik u hierbij helpen. Ook kan ik het levensverhaal van uw overleden dierbare opschrijven en vertellen tijdens de uitvaart. Dat maakt het afscheid persoonlijk en passend.

Ik maak voor iedereen een uitvaart mogelijk

Monuta Duijndam is onderdeel van Monuta. Mijn eigen onderneming is kleinschalig en persoonlijk. Daarbij heb ik kennis van de lokale mogelijkheden. Wanneer u verzekerd bent bij Monuta kunt u bij mij terecht. Maar ik kan ook een begrafenis of crematie in Sneek, Joure en omgeving voor u verzorgen, wanneer u niet of bij een andere maatschappij verzekerd bent. Voor iedereen maak ik een afscheid met een goed gevoel mogelijk.

 

Neem contact op over een uitvaart