Henk de Uitvaartspreker

Ik plant een boom met herinneringen......
Als zelfstandig uitvaartspreker, vormgever en afscheidsbloemist componeer ik een heel persoonlijk en betrokken afscheid. Ik probeer een verbintenis te maken tussen verdriet, tekst en de symboliek van bloemen.

Mijn toespraken vervaardig ik met veel respect, warmte en betrokkenheid. Ik verwoord dit met herkenning én erkenning voor de toehoorders. Sfeer is bij deze gelegenheden zo belangrijk. Iemands leven komt nog eenmaal in al haar facetten voorbij. Dit verdient een mooie vertelvorm.

In mijn gevoel sta ik naast de mensen die afscheid moeten nemen van hun dierbare en probeer ik me zoveel mogelijk in hun situatie in te leven.

Ik bied nabestaanden ook de mogelijkheid om het afscheidsbloemwerk samen met hen in huiselijke kring te vervaardigen. Samen bezig zijn versterkt het gevoel een bijdrage te leveren aan het naderende afscheid van een dierbare. Juist wanneer men actief bezig is komen de mooiste en meest waardevolle verhalen naar boven. Zo krijg ik op een ongedwongen wijze de bouwstenen voor een levensverhaal waar mensen zich in kunnen herkennen.

Voor vrijblijvende informatie kunt u terecht bij Ina Duijndam of rechtstreeks met mij contact opnemen.

Henk Ossentjuk
06 – 400 757 30
info@henkdeuitvaartdspreker.nl
www.ossentjukuitvaartbegeleiding.nl