Pracht & Ambacht

Een sieraad staat vaak symbool voor een belangrijk moment in het leven. Als een dierbare is overleden kan een sieraad een mooie herinnering zijn aan diegene. Pracht & Ambacht is gespecialiseerd in het maken van unieke herinneringssieraden. Wij ontwerpen en maken sieraden die vooral voor u een speciale betekenis hebben.

Gebruiken van oud sieraden
Er is veel mogelijk bij het maken van een nieuw sieraad, zo kan er een vingerafdruk, deel van de as of een haarlokje verwerkt worden. Ook is het mogelijk om van een erfstuk een nieuw en eigentijds sieraad te maken. Misschien hebt u zelf al een idee, maar wij willen u ook graag helpen met de zoektocht naar een mooi, persoonlijk en op maat gemaakt herinneringssieraad. De mogelijkheden zijn eindeloos.

​Pracht & Ambacht is de zaak van Sytske en Christine
De winkel met open atelier is gevestigd aan de Marktstraat 5, in het centrum van Bolsward. Sytske en Christine hebben beide de opleiding tot Goudsmid gevolgd in Schoonhoven. In het open atelier in de winkel kunt u Sytske en Christine aan het werk zien achter de werkbank.

Contact
Hebt u interesse in een persoonlijk en op maat gemaakt sieraad, dan kunt u langskomen in de winkel. Wij nemen graag alle tijd voor u, wij adviseren daarom om van te voren telefonisch of per email contact op te nemen om een afspraak te maken.

PRACHT & AMBACHT, JUWELIER - EDELSMID
Sytske en Christine
Marktstraat 5, 8701 JT Bolsward
0515-76 90 10
info@prachtenambacht.nl
www.prachtenambacht.nl