Recensies

Iedere dag opnieuw doe ik mijn best om een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Ik geef nabestaanden inspiratie en help ze om de uitvaart vorm te geven, zoals zij dat willen. Wilt u weten welke reacties ik krijg op mijn werk als uitvaartverzorger? Leest u dan hier mijn recensies.

Wilt u ook iets delen?

U kunt ook een recensie achterlaten over mijn dienstverlening.  Klikt u dan op de button hieronder. Alvast hartelijk dank!

Begripvol en vriendelijk

Goed advies en uitleg. Begripvol, heel goed luisteren wat je zelf wil en daarbij goed geholpen, heel vriendelijk.

Gewoon goed

Goede begeleiding.

Duidelijk en transparant

Duidelijke hulp. Volledig ontzorgend en altijd bereikbaar en openstaand voor vragen. Veranderingen in de planning, zelfs op het laatste moment geen probleem.

Geweldig

Geweldige begeleiding

Goede communicatie

De manier waarop er met ons om is gegaan, onze wensen zijn behartigd, communicatie en het meedenken over de meest uiteenlopende zaken.

Super

Alles is naar onze tevredenheid geregeld, er is ook goed advies gegeven en er is over alles goed overleg geweest. Kortom super!

Aardig en zorgzaam

Ze hebben ons goed begeleid in alles en de mevrouw die de uitvaart heeft geregeld is aardig en zorgzaam

Ze heeft ons super goed bijgestaan

Ik had een hele lieve dame die ons super goed heeft bijgestaan en advies heeft gegeven

Persoonlijk

Persoonlijke benadering van Ina Duijndam

Erg respectvol en persoonlijk

Persoonlijke aandacht van Ina, zo als het na bellen en het huis bezoek... Respectvolle omgang met de situatie dit geldt ook voor de vervoerder Hendrik die keurig in pak onze Zoe kwam brengen. Ook de samenwerking ging heel goed