Recensies

Iedere dag opnieuw doe ik mijn best om een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Ik geef nabestaanden inspiratie en help ze om de uitvaart vorm te geven, zoals zij dat willen. Wilt u weten welke reacties ik krijg op mijn werk als uitvaartverzorger en omgeving? Leest u dan hier mijn recensies.

Wilt u ook iets delen?

U kunt ook een recensie achterlaten over mijn dienstverlening.  Klikt u dan op de button hieronder. Alvast hartelijk dank!

Super

Alles is naar onze tevredenheid geregeld, er is ook goed advies gegeven en er is over alles goed overleg geweest. Kortom super!

Aardig en zorgzaam

Ze hebben ons goed begeleid in alles en de mevrouw die de uitvaart heeft geregeld is aardig en zorgzaam

Ze heeft ons super goed bijgestaan

Ik had een hele lieve dame die ons super goed heeft bijgestaan en advies heeft gegeven

Persoonlijk

Persoonlijke benadering van Ina Duijndam

Erg respectvol en persoonlijk

Persoonlijke aandacht van Ina, zo als het na bellen en het huis bezoek... Respectvolle omgang met de situatie dit geldt ook voor de vervoerder Hendrik die keurig in pak onze Zoe kwam brengen. Ook de samenwerking ging heel goed

Ook na de uitvaart nog goede begeleiding

De zorg en begeleiding is allemaal erg goed, ook de nazorg

Heel heel veel dank

Beste Ina . Heel veel dank voor alle goede zorgen die jij ons uit handen hebt genomen. Wij waren zeer tevreden over hoe jij alles had verzorgd. Groeten Rob en Irma van Schaik

Keurig

Alles keurig geregeld!!!!

Wij zijn uiterst tevreden

Ik spreek dan wel over de tevredenheid van Uw organisatie ' Monuta Duijndam ', deze dame is zeer begaan met alle aspecten van de uitvaart . Wij zijn uiterst tevreden .

Alles is ordelijk verlopen

Alles is ordelijk verlopen.