Monuta helpt Hospice de Luwte

Hospice de Luwte heeft op dinsdag 28 februari van Monuta Helpt een donatie ontvangen ter waarde van € 3.400,-.  Onze uitvaartverzorger Ellen Spierenburg reikte de cheque uit. Met dit bedrag gaat het Hospice de gastenkamers renoveren. Coordinator Wilma Mout en bestuurder Henk van Dalen waren er zeer verblijd door.

Monuta Helpt
Monuta heeft als missie 'voor iedereen een afscheid met een goed gevoel'. Via ons fonds Monuta Helpt steunen wij daarom lokale initiatieven en projecten die mensen ondersteunen in een moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare. Denkt u hierbij aan projecten die zich richten op palliatieve zorg en zorg voor nabestaanden, maar ook initiatieven op het gebied van ouderenzorg en mantelzorg.

Hospice de Luwte Soest/Baarn bestaat dit jaar 10 jaar!
Mooie jaren, waarin de hospice vele honderden gasten mocht ontvangen,  die wij een veilige en warme plek hebben kunnen bieden in de laatste fase van hun leven. Na 10 intensieve gebruiksjaren zijn de gastenkamers van de hospice echter wel toe aan een renovatie: schilderwerk, vloerbedekking, gordijnen etc. zijn hier en daar hard toe aan extra onderhoud of vervanging. Monuta Ellen Spierenburg, de bekende uitvaartondernemer in deze regio, reikte afgelopen dinsdag 28 februari namens Monuta Helpt met veel plezier een cheque uit van € 3.400,-  aan de hospice.

Op de foto:
Ellen Spierenburg reikt de cheque uit aan Wilma Mout en Henk van Dalen (resp. coördinator en bestuurder van hospice de Luwte)

Meer informatie?

Neemt u dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 035 - 541 73 30.