Een goede herinnering aan de uitvaart

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, merkt u dat de wereld doordraait en u stilstaat. Althans: u wilt stilstaan. Het afscheid van een dierbare is het allermoeilijkste wat er is. Ik neem u zorg voor de uitvaart uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met het afscheid zelf. Samen geven we vorm aan de begrafenis of crematie, geheel eigentijds, zoals nabestaanden het voor ogen hebben. Uiteindelijk kunnen zij dan tevreden terugkijken op het afscheid en er een goede herinnering aan overhouden.

Luisterend oor

Als uitvaartverzorger wil ik een luisterend oor zijn voor de familie: vóór, tijdens en na de uitvaart. Ik neem alle tijd voor de kennismaking met u. Zo zorg ik ervoor dat ik geen andere afspraken plan als ik bij u langskom. Ik wil niet dat u druk voelt. Als u iets niet begrijpt, vraag het dan gerust nog een keer. Ik spreek u op een emotioneel moment en dan is het begrijpelijk dat u niet alle informatie meteen zult onthouden.

Dag en nacht bereikbaar

U mag mij altijd bellen als u een vraag heeft. Mocht ik op dat moment niet bereikbaar zijn noteert mijn kantoor dat u graag wordt teruggebeld en zo snel mogelijk hoort u van mij. Het is mijn bedoeling dat u niet alleen met een goed gevoel terugkijkt op de uitvaart, maar ook op de voorbereidingen. Ook na de uitvaart mag u mij met een gerust hart bellen.

Alles is mogelijk

Soms denken mensen dat iets raar is, maar alles kan hier in Brabant. Vaak wordt niet meer de standaard koffietafel geserveerd, maar bijvoorbeeld luxe hapjes of zelfs een high tea. Of denk aan een lichtjesuitvaart waarbij de kist is omgeven door een sterrenhemel. Als ik het gevoel heb dat mensen iets niet durven vragen, dan ga ik daar dieper op in. Ik probeer tussen de regels door te lezen. Want ik wil ervoor zorgen dat het afscheid wordt, zoals u dit wenst. Ik zorg ervoor dat u de verschillende mogelijkheden kent. Daarna is natuurlijk de keuze aan u. 

Familiemens

Ik ben een echt familiemens. Ik maak natuurlijk veel uitvaarten mee, maar toch raken de emoties me nog echt. Net als elke uitvaartverzorger heb ik het beste voor met de nabestaanden die achterblijven. Mag ik me aan u voorstellen?

Mijn werkgebied

Monuta Els Alessie werkt onder meer in Tilburg Reeshof en omliggende dorpen zoals Dongen, Rijen, Molenschot, Hulten, Teteringen, Galder, Strijbeek, Ulvenhout, Bavel en Chaam. Ik sta 24/7 voor u klaar, voor adviezen en ideeën en het uitwerken van uw eigen ideeën. U kunt rekenen op een betrokken uitvaartverzorger en een luisterend oor voor, tijdens en na de uitvaart.

Wilt u meer informatie? U kunt mij dag en nacht bellen op telefoonnummer  013 - 850 3952 of 076 - 700 27 95

 

Neem contact op voor een uitvaart