Uitvaart regelen

Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Ik sta geheel ten dienste van u als nabestaande, zodat u tevreden terugkijkt op de uitvaart.  U kunt mij dag en nacht bellen op telefoonnummer 013 - 850 3952 of 076 - 700 27 95

Eerste kennismaking

U kunt mij dag en nacht bellen bij het overlijden van een dierbare. Ook als u later nog vragen heeft, sta ik op ieder moment van de dag voor u klaar. Ik kom naar u toe om kennis te maken. En om door te nemen hoe u wilt dat de uitvaart eruit komt te zien. We kijken hier samen in alle rust naar. Ik wil niet dat u enige druk voelt. Heeft u vragen of speciale wensen? Geef dit gerust aan. Want alles kan. Voelt u zich ook niet bezwaard om tien keer hetzelfde te vragen. Soms kunt u de situatie nog niet bevatten. Na de kennismaking ontvangt u een samenvatting van wat we hebben besproken.

Persoonlijke uitvaart regelen

Als u dat wenst, kan ik ideeën aandragen om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een ritueel begeleider, het maken van een fotopresentatie over het leven van uw dierbare of kiezen voor livemuziek. Ook is een bijzondere uitvaartlocatie mogelijk. Bijvoorbeeld in het café waar de overleden dierbare vaak kwam of in het restaurant waar jullie vaak samen gingen eten. Verder zijn er twee mooie theaters in de omgeving waar regelmatig uitvaartdiensten plaatsvinden. Wat u wilt, kan ik regelen.

Persoonlijke benadering. je op je gemak stellen. alle tijd nemen. altijd iets kunnen vragen" – mevr. Visser

Uw eigen uitvaart regelen

U bent er uiteraard niet dagelijks mee bezig, maar het is verstandig om ook over uw eigen uitvaart vast na te denken. Ik kom graag geheel vrijblijvend bij u langs om samen met u de wensen op papier te zetten middels een voorgesprek. Zo ontzorgt u uw nabestaanden straks en kunnen zij de uitvaart eenvoudiger regelen. Nabestaanden hebben het immers al moeilijk genoeg.

Nazorg

Na de uitvaart is het vaak stil. Maar ook dan kunt u op mij rekenen. Ik bel u na een aantal weken of kom op uw verzoek langs. Misschien heeft u nog wensen of wilt u een dankbetuiging versturen. Ook kan ik advies geven over het grafmonument of de asbestemming. Na de uitvaart kunt u mij dag en nacht bellen met vragen. Het is voor mij een kleine moeite om direct antwoord te geven en het scheelt u een hoop gepieker. Ik ben er echt voor u: voor, tijdens en ook zeker ná de uitvaart.

Meer informatie?

Belt of mailt u mij gerust geheel vrijblijvend. U kunt mij bereiken via 013 - 850 3952 of 076 - 700 27 95. Om een overlijden te melden, kunt u dag en nacht contact met mij opnemen.

 

Contact om een uitvaart te regelen

Waarom Monuta Els Alessie?

  • Nabestaanden staan op de eerste plaats
  • Kwaliteit en deskundigheid
  • Het goede gevoel
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Tilburg Reeshof, Dongen, Rijen, Molenschot, Hulten, Teteringen, Galder, Strijbeek, Ulvenhout, Bavel, Chaam