Uitvaartverzorger

Monuta Els Alessie combineert de persoonlijke zorg en aandacht met de kracht van de landelijke, professionele uitvaartorganisatie Monuta. Ik ben 24/7 bereikbaar. Ook als u niet of elders verzekerd bent sta ik voor u klaar. U kunt mij bereiken op 013 - 850 39 52 of 076 - 700 27 95.  Belt u liever een mobiel nummer? 06-29132806

Voordat ik in de uitvaartbranche begon, was ik werkzaam als secretaresse. Met de komst van mijn kinderen legde ik de focus op het moederschap. Maar na een aantal jaar begon het toch weer te kriebelen. Toen mijn drie dochters groter werden, wilde ik weer gaan werken. Werk als begrafenisondernemer trok mij aan, omdat ik me altijd heel betrokken voel bij mensen. Ik kreeg de kans om parttime als uitvaartleidster te gaan werken, waarbij ik families tijdens de uitvaart begeleidde. Maar ik wilde meer, ik wilde van begin tot eind betrokken zijn bij de uitvaart. Families ondersteunen vanaf het eerste moment en ze in het hele proces rondom de uitvaart begeleiden. Ik ben daarom een opleiding uitvaartzorg gaan volgen, die ik cum laude heb afgerond.

Steun bieden in misschien wel de meest moeilijke periode

Dat ik zelf mijn eigen uitvaartonderneming kon starten, onder de paraplu van Monuta, is fantastisch. Bovendien in mijn eigen regio waar ik ook geboren, getogen en nog steeds en woonachtig ben. Mijn werkgebied bestaat uit de regio Tilburg Reeshof, Hulten, Dongen, Rijen, Bavel, Galder, Strijbosch,Teteringen en Chaam. Hier ben ik thuis: ik ken de mensen, de cultuur. Daardoor kan ik op een heel persoonlijke manier mensen bijstaan en ondersteunen in misschien wel de meest moeilijke periode in hun leven.

Keurmerk Uitvaartzorg

Ik ben er trots op dat ik het Keurmerk Uitvaartzorg mag dragen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat ik als uitvaartverzorger heldere afspraken met u maak over de uitvaart. En dat u een transparante kostenbegroting krijgt. Dat we alleen werken met bekwaam personeel en de uitvaart goed organiseren.

 

“Het mooiste compliment kreeg ik van een vrouw, die me na de uitvaart van haar moeder vertelde dat ze dit had ervaren als de mooiste dag van haar leven”

Waarom Monuta Els Alessie?

  • Nabestaanden staan op de eerste plaats
  • Kwaliteit en deskundigheid
  • Het goede gevoel
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Tilburg Reeshof, Dongen, Rijen, Molenschot, Hulten, Teteringen, Galder, Strijbeek, Ulvenhout, Bavel, Chaam