Uitvaartverzorgers

Monuta Els Alessie combineert de persoonlijke zorg en aandacht van drie lokale uitvaartverzorgers met de kracht van de landelijke, professionele uitvaartorganisatie Monuta. Wij zijn werkzaam in Tilburg (Reeshof), Hulten, Dongen, Bavel, Chaam, Rijen, Teteringen, Galder, Strijbeek, Molenschot en Ulvenhout en elders op verzoek en zijn 24/7 bereikbaar. Ook als u niet-  of elders verzekerd bent staan wij voor u klaar. U kunt rekenen op betrokken uitvaartverzorgers en een luisterend oor voor, tijdens en na de uitvaart. U kunt ons bereiken op 013 - 850 39 52 of 076 - 700 27 95.

Floortje van Assouw - Alessie

Uitvaartverzorger

Al vroeg kwam ik in aanraking met de uitvaartzorg. Geen wonder, mijn moeder werkt al in dit vak sinds ik klein was. Zoals de mensen dan zeggen: het is je met de paplepel ingegoten. Toch ben ik eerst mijn eigen weg gegaan en tot 2016 werkzaam geweest als directiesecretaresse.

Meer over mij

Annette van Vessem

Uitvaartverzorger

Annette van Vessem (53) is moeder van twee dochters en woont met man en hondje in Berkel-Enschot. Ze is altijd werkzaam geweest in de detailhandel. Een aantal persoonlijke ervaringen maakte dat zij besloot een andere weg in te slaan: “Tijdens mijn leven ben ik helaas een paar maal geconfronteerd met het overlijden van mensen die heel dicht bij mij stonden en het intense verdriet dat je dan ervaart.

Meer over mij

Els Alessie

Uitvaartverzorger

Voordat ik in de uitvaartbranche begon, was ik werkzaam als secretaresse. Met de komst van mijn kinderen legde ik de focus op het moederschap. Maar na een aantal jaar begon het toch weer te kriebelen. Toen mijn drie dochters groter werden, wilde ik weer gaan werken. Werk als begrafenisondernemer trok mij aan, omdat ik me altijd heel betrokken voel bij mensen. Ik kreeg de kans om parttime als uitvaartleidster te gaan werken, waarbij ik families tijdens de uitvaart begeleidde.

Meer over mij

Waarom Monuta Els Alessie?

  • Nabestaanden staan op de eerste plaats
  • Kwaliteit en deskundigheid
  • Het goede gevoel
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Tilburg Reeshof, Dongen, Rijen, Molenschot, Hulten, Teteringen, Ulvenhout, Bavel, Galder, Strijbeek, Ulvenhout, Bavel, Chaam