Uitvaartverzorging in Emmen in goede handen

0591 - 617 936 24/7 bereikbaar

Als Monuta Emmen hebben wij ervaring met uiteenlopende wensen: van een intiem en klein afscheid tot een grootste plechtigheid op locatie met uitgebreide catering. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het. Dat doen we met de grootste zorg en met oog voor detail. Voor nabestaanden is het dan ook fijn om te weten dat de uitvaartverzorging in goede handen is bij Monuta Emmen. Wij werken in deze Drentse stad, maar ook in een groot gebied eromheen. Onze uitvaartverzorgers kennen deze regio op hun duimpje en kunnen u meer vertellen over de uiteenlopende mogelijkheden.

Wilt u contact opnemen, omdat u een overlijden wilt melden? Dan kunt dag en nacht bellen naar: 0591 – 61 79 36.

Help ons met de laatste verzorging

Voordat we uw dierbare opbaren – zodat iedereen afscheid kan nemen, vindt eerst nog de laatste verzorging plaats. Hiermee willen we uw overleden dierbare zijn of haar waardigheid teruggeven en een afscheid mogelijk maken. Wij kunnen u hierbij betrekken. U mag ons helpen en we kunnen u uitleggen wat we gaan doen. Dit biedt u mogelijk troost en kan u helpen bij de verwerking van het verlies. Omdat we dit een belangrijke ontwikkeling vinden, bieden wij dit standaard aan als onderdeel van onze uitvaartverzorging. U bent nergens toe verplicht, maar u mag zelf beslissen wat u wilt doen.

Vond de hulpvaardigheid en vriendelijkheid uitstekend.” - Mevrouw Mulder-Drenth

Thuis opbaren kan ook

Het volgende onderdeel van onze uitvaartverzorging is het opbaren van de overledene. Dit kan bij u thuis of bij de overledene thuis. Zelfs in het verzorgingstehuis behoort tot de mogelijkheden. We kunnen uw dierbare opbaren op bed of in de kist. In beide gevallen zorgen wij voor de juiste apparatuur. Voor de zekerheid komen wij iedere dag langs bij u om te controleren of alles nog naar behoren werkt. Is thuis opbaren niet mogelijk of gewenst? Dan mag u ook gebruikmaken van onze

24-uurskamers in het uitvaartcentrum, waar u uw dierbare op ieder gewenst moment kunt bezoeken in Emmen.

Kerkelijke uitvaarten

Alleen in de gemeente Emmen zijn al vele kerken. En ook in de andere plaatsen in ons werkgebied zijn veel kerken waar een uitvaart mogelijk is. Heeft u zelf een kerk in gedachten? Dan kunnen wij de uitvaart hier regelen.

Uitvaartlocatie elders

Een afscheidsdienst hoeft niet per se gehouden te worden in een kerk of ons uitvaartcentrum. Zo zijn er andere uitvaartlocaties mogelijk. U kunt dan denken aan een restaurant in Emmen of elders waar de overledene graag kwam. Of waarom niet in de stal als het een boer betrof die verknocht was aan zijn boerderij en dieren? Er is veel mogelijk en wij denken graag met u mee. Een belangrijke voorwaarde is wel dat de kist hier naar binnen mag. Dat mag namelijk niet overal.

Koffietafel elders

Na de begrafenis of crematie is het tijd voor de condoleance. Omdat de kist hier vaak niet bij is, kan de koffietafel op meer locaties plaatsvinden. Sommige families gaan na de plechtigheid in ons uitvaartcentrum bijvoorbeeld een kop koffie drinken in ‘t Wapen van Emmen.

Voorzien van Keurmerk Uitvaartzorg

Wij zijn trots op het feit dat wij als Monuta Emmen het Keurmerk Uitvaartzorg hebben behaald. Een onafhankelijke instelling controleert ons jaarlijks op belangrijke kwaliteitseisen. Dat wij het keurmerk hebben behaald, betekent dat we voldoen aan deze strenge eisen. U bent bij ons dus verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit uitvaartverzorging in Emmen. In het filmpje leert u meer over het Keurmerk Uitvaartzorg.

Mevrouw Bea van der Riet (uitvaartverzorgster) heeft er alles aan gedaan om ons te ondersteunen in een voor ons moeilijke periode en daarnaast heeft zij de uitvaart van onze moeder perfect verzorgd. Een uitvaart die geheel volgens onze wensen verliep. Wij zien hier met een zeer goed gevoel op terug.” - Dhr. Blaak

Wilt u graag meer weten?

Heeft u nog vragen over onze uitvaartverzorging in Emmen en de mogelijkheden rondom een uitvaart in ons uitvaartcentrum of op een andere locatie? Laat ons u dan helpen. We vertellen u telefonisch graag meer of kunnen een vrijblijvende en kosteloze afspraak met u maken.

Neem contact op over de uitvaartverzorging

Waarom Monuta Emmen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Lokaal bekende uitvaartverzorgers
  • Ruime aula met uitzicht op binnentuin
  • Meerdere 24-uurskamers
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget

Werkgebied

Nieuw Schoonebeek, Hardenberg, Lutten, Slagharen, Schuinesloot, Loozen, Holthone, De Krim, Gramsbergen, Ane, Anevelde, Den Velde, Holtheme, Anerveen, Radewijk, Venebrugge, Hoogenweg, Beerzerveld, Bergentheim, Marienberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht, Beerze, Stegeren, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Wachtum, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Schoonebeek, Zandpol, Weiteveen, Rheeze, Diffelen, Heemserveen, Rheezerveen, Collendoorn, Emmen, Nieuw Weerdinge, Nieuw Amsterdam, Sleen, Diphoorn, Erm, Veenoord, Holsloot, Noord Sleen, t Haantje, Schoonoord, De Kiel, Zweeloo, Wezup, Wezuperbrug, Aalden, Meppen, Benneveld, Eeserveen, Oosterhesselen, Gees, Zwinderen, Klijndijk, Valthe, Odoorn, Odoornerveen, Exloo, Valthermond, Tweede Valthermond, Emmer Compascuum, Barger Compascuum, Nieuw Dordrecht, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Roswinkel, Geesbrug, Nieuwlande Coevorden, Schoonloo, Grolloo, Vredenheim, Amen, Papenvoort, Marwijksoord, Stadskanaal, Gieterveen, Nieuwediep, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Nieuw Buinen, Drouwenermond, Buinerveen, Drouwenerveen, Bronnegerveen, Bronneger, Buinen, Borger, Drouwen, Westdorp, Ellertshaar, Ees, Eesergroen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingen, Ter Apel, Ter Apelkanaal, Zandberg Dr, Veelerveen, Tweede Exloërmond, Eerste Exloërmond, Exloërveen, Musselkanaal, Mussel, Vledderveen Gn, Onstwedde en Matsloot.