Begrafenis regelen Kampen

038 - 204 03 08 24/7 bereikbaar

Als uitvaartverzorger in de regio Kampen help ik u om een begrafenis te regelen op elke locatie die u wenst. Ik ben bekend in de regio en ken hierdoor de verschillende mogelijkheden. Nog steeds kiezen veel nabestaanden voor een begrafenis. Vaak geven ze aan dat zij het prettig vinden dat er een plek is om naar toe te gaan. Bij het graf kan dan hun overleden dierbare worden herdacht. Soms is er al een (familie)graf en wordt iemand bijgezet in het graf.

Samen met u regel ik een passende begrafenis in Kampen en daarbuiten. Hierbij kom ik onder andere op de volgende begraafplaatsen.

  • Nieuwe algemene begraafplaats Kampen ‘Bovenbroek’
  • Algemene begraafplaats IJsselmuiden
  • Algemene begraafplaats Zalk, Wilsum, Grafhorst en Kamperveen
  • Begraafplaats Barsbeek en ’t Cingel in Zwartsluis
  • Begraafplaats De Greente en Blokhuishof in Genemuiden
  • Begraafplaats De Sandvoirt en Van Stolkspark in Hasselt

Begraafplaats kiezen

Elke begraafplaats heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Voor iedere begraafplaats zijn de mogelijkheden verschillend. Vaak kan er gekozen worden voor verschillende termijnen van grafrust. Dit is minimaal 10 jaar, maar er kan vaak ook gekozen worden voor 20 of 30 jaar of zelfs eeuwigdurend. Ook krijgt u te maken met het kiezen van een graf. Kiest u een algemeen graf of particulier graf? Welke keuze u ook maakt, het moet een keuze zijn die bij u past. Graag vertel ik u wat de mogelijkheden zijn en kijken we samen naar wat voor u het meest geschikt is.

Begraafplaats Bovenbroek

Eén van de meest bekende begraafplaatsen in Kampen is begraafplaats Bovenbroek, ook wel bekend als de nieuwe algemene begraafplaats. De begraafplaats ligt naast woonwijk De Maten. Omdat de begraafplaats zich aan de rand van Kampen bevindt, vindt u er alle rust en ruimte om uw dierbare te herinneren.

De kosten van een begrafenis

Wanneer het gaat om de kosten van een begrafenis, vind ik het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. De kosten voor een eigen graf of huurgraf verschillen per begraafplaats en worden door de gemeente bepaald. Ik maak vooraf altijd een kostenbegroting en informeer ik u over de kosten die bij het regelen van een begrafenis komen kijken, zodat u weet waar u aan toe bent. Hierbij bespreken we ook het soort graag dat u wenst en voor welke termijn. Ook kunt u in de grafkostenmeter opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze. Het is ook mogelijk om de wensen rondom uw begrafenis te bespreken via een voorgesprek.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u een begrafenis regelen in de regio Kampen? Dan sta ik voor u klaar. Neem gerust contact met mij op via 038 - 204 0308 of per e-mail info@monutaendedijk.nl