Crematie regelen Kampen

038 - 204 03 08 24/7 bereikbaar

Wanneer ik de crematie voor u regel, kunt u kiezen voor één van de crematoria in de omgeving van  Kampen. Dit kan bijvoorbeeld crematorium Kranenburg in Zwolle zijn, maar ook crematorium Reestborgh in Meppel of Ölandhorst in Lelystad. Het is belangrijk dat u een crematorium kiest die aansluit bij uw wensen en waar u zich goed bij voelt.

Crematorium Kranenburg in Zwolle

Als u kiest voor een crematie dan wordt er vaak gekozen voor crematorium Kranenburg in Zwolle. Dit crematorium ligt in het noorden van Zwolle, in een rustige en prachtig groene omgeving. De aula kunt u naar eigen wens aankleden en biedt plaats aan ruim vierhonderd gasten. De directe nabestaanden kunnen zich voordat de afscheidsdienst begint terugtrekken in de familiekamer.

Crematorium Reestborgh in Meppel

Aan de noordkant van Meppel vindt u crematorium Reestborgh in Meppel. De aula van het uitvaartcentrum biedt ruimte aan 250 gasten. In de grote aula is er een orgel aanwezig en kunt u gebruik maken van de geluidsinstallatie. Behalve voor het regelen van een crematie, kunt u hier ook terecht om uw overleden dierbare op te baren.

Crematorium Ölandhorst in Lelystad

Dit crematorium in Lelystad heeft twee sfeervolle aula’s. Vanuit de grote aula heeft u uitzicht over de naastgelegen begraafplaats. Behalve voor de afscheidsdienst, kunt u hier ook terecht voor een condoleance en koffietafel.

Mogelijkheden bij het regelen van een crematie

Omdat ik niet gebonden ben aan een locatie of pand, kan ik welke locatie voor u regelen. De aula bij een crematorium biedt vaak de ruimte voor een afscheidsplechtigheid. Veel crematoria beschikken ook over de middelen om er een religieuze afscheidsdienst te houden. Zo kunt u vaak gebruik maken van een orgel en is er de mogelijkheid voor het afspelen van muziek of het laten zien van foto’s van uw overleden dierbare. Ook bieden veel crematoria de mogelijkheid om na het afscheid te condoleren of na te praten en herinneringen op te halen. Wilt u de mogelijkheden rondom een crematie bespreken? Dan is een voorgesprek ook mogelijk waarin we uw wensen vastleggen.

Asbestemming

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de bestemming van de as van uw overleden dierbare. U kunt de as laten uitstrooien bij het crematorium zelf of op een andere plek. Een andere mogelijkheid is dat u de as van uw overleden dierbare bewaart in een urn of in een persoonlijk assieraad. Wanneer ik de crematie voor u regel, bespreken we uiteraard alle mogelijkheden. Voor meer informatie en inspiratie kunt u alvast eens kijken op Uitvaartwinkel.nl. Hier vindt u een uitgebreid assortiment van onder andere urnen, assieraden en gedenkartikelen.

De kosten van een crematie

Hoeveel een crematie uiteindelijk kost hangt af van persoonlijke wensen. Kiest u voor een eenvoudige of luxe uitvaartkist? Wilt u koffie met cake of een uitgebreide lunch? Graag help ik u bij het regelen van een crematie in de regio Kampen. Na ons eerste gesprek ontvangt u binnen 24 uur een kostenbegroting.

Wat kan ik voor u doen?

Wilt u een crematie regelen in de regio Kampen? Dan sta ik voor u klaar en denk graag met u mee.

Neem contact met mij op via 038 - 204 0308 of per e-mail info@monutaendedijk.nl.