Recensies

Lees mijn recensies

Ik ben u graag tot steun bij het verzorgen van een passend afscheid. Hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren leest u in de recensies over Monuta Endedijk in regio Kampen.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over mijn dienstverlening.

afscheid

Dankzij alle hulp van berendjan hebben wij op een waardige manier afscheid kunnen nemen van mijn man, Berendjan is erg rustig en denkt echt met de familie mee, berendjan is tijdens de condoleance en uitvaart op de achtergrond aanwezig maar je kunt van hem op aan ook op moeilijke momenten en dat werd erg gewaardeerd,nogmaals heel erg bedankt voor alles

van Benthem

Tijdens het regelen van de uitvaart van mijn vrouw en onze moeder zeer deskundig geholpen door Berendjan. Veel persoonlijke aandacht voor ons en al onze wensen. Hij was aanwezig zonder aanwezig te zijn, maar wel overal toe bereid. Wij kijken terug op een goede uitvaart en een hele goede samenwerking.

Afscheid

Samen met Berendjan konden we alles bespreken en zo regelen dat de uitvaart geheel naar onze wens en de wens van mijn man kon plaatsvinden. Waar nodig was hij aanwezig en zelf hadden we de vrijheid om de dingen te regelen die we liever zelf wilden doen. Het was een waardig en liefdevol afscheid .

Waardig afscheid

Berendjan heeft ons in staat gesteld om op persoonlijke wijze afscheid te nemen bij de begrafenis van mijn vader. Op de juiste momenten wist hij gepaste afstand te nemen en daardoor werd ons ruimte geboden om onze eigen aandeel te kunnen leveren. Fijn, om op de kwetsbare momenten in je leven , terug te vallen op een expert, zonder de regie te verliezen.