Uitvaart regelen Kampen

038 - 204 03 08 24/7 bereikbaar

Wanneer een dierbare overlijdt vind ik het belangrijk om op tijd bij u te zijn. In de eerste uren na het overlijden moet er vaak veel geregeld worden ongeacht of dit nu een begrafenis op crematie is. Voor mij is het belangrijk dat hierin rust en ruimte is. U heeft immers net een dierbare verloren. Wanneer ik een uitvaart regel pas ik me aan uw wensen aan. Of u nu meteen een gesprek met mij wilt of als u eerst de zorg en aandacht wilt geven aan de verzorging van uw overleden dierbare. Belangrijk is dat u zich er goed bij voelt.

Alle vrijheid

Tijdens het regelen van de uitvaart neem ik alle tijd voor u. De dagen na het overlijden van uw dierbare heerst er vaak het gevoel dat er veel en snel geregeld moet worden. Het is belangrijk dat u de rust krijgt om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Ik geef u alle ruimte en vrijheid om de uitvaart vorm te geven die u en uw overleden dierbare past. Ik luister graag naar u en neem alle praktische zaken uit handen die geregeld moeten worden. Daarnaast denk ik graag met u mee over alle mogelijkheden.

Voor een uitvaart in de regio Kampen

Wilt u meer weten rondom het regelen van een uitvaart in Kampen? Dan help ik u graag verder. Samen met u kan ik een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in de regio Kampen.

Bij een overlijden kunt u Monuta Endedijk 24 uur per dag bereiken op 038 - 204 03 08.

Waarom Monuta Endedijk?

  • Respect voor religie en traditie
  • Voor een waardig en persoonlijk afscheid
  • Heldere afspraken

Werkgebied

Kampen, Zalk, ’s Heerenbroek, Wilsum, IJsselmuiden, Grafhorst, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek, de Zande, Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kamperzeedijk, Staphorst en Rouveen.