Als het rouwen begint

038 - 204 03 08 24/7 bereikbaar

Na de uitvaart gaat iedereen verder met zijn of haar leven. Maar vaak begint het rouwen voor de nabestaanden dan pas. Ook na de uitvaart verlies ik de nabestaanden dan ook niet uit het oog en neem na een dag of drie nog even contact met u op om te kijken hoe het gaat.

Rouwen mag niet worden vergeten

Een paar weken na de uitvaart ga ik nog even bij de nabestaanden op bezoek. Ik hoor dan graag hoe  u de periode rondom het overlijden heeft ervaren. Maar ook wil ik graag weten hoe het nu met u en uw familie gaat. En misschien kan ik nog meer voor u betekenen? Ik besef mij namelijk dat het rouwen niet mag worden vergeten. Als het nodig is, hou ik dan ook regelmatig contact met de nabestaanden.

Keuzes die u kunt maken

Als u wilt adviseren wij u graag over dankbetuigingen, maar we kunnen u ook advies geven en mogelijkheden bieden voor hulp bij rouwverwerking.

Heeft u nog vragen?

Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Dit kan via telefoonnummer 038 - 204 03 08 of per e-mail via info@monutaendedijk.nl.

Waarom Monuta Endedijk?

  • Respect voor religie en traditie
  • Voor een waardig en persoonlijk afscheid
  • Heldere afspraken

Werkgebied

Kampen, Zalk, ’s Heerenbroek, Wilsum, IJsselmuiden, Grafhorst, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek, de Zande, Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kamperzeedijk, Staphorst en Rouveen.